LEVERKUSEN JAVNO ISMIJAO PETRA CECHA, PA DOBIO SJAJAN ODGOVOR: / Ovo se nije baš svidjelo Arsenalovom vrataru

Image
Foto: Screenshot

Arsenalov vratar Petr Cech upustio se u javnu raspravu sa Leverkusenom

15.8.2018.
10:48
Screenshot
VOYO logo

Arsenalov vratar Petr Cech bezrezervno se obrušio na ono što smatra "tužnim" i "neprofesionalnim" komentarom službenog Twitter profila njemačkog kluba Bayera iz Leverkusena. Naime, tijekom prvog poluvremena Arsenalovog nedjeljnog ogleda sa Manchester Cityjem, Cech je primio jednu povratnu loptu od svog veznjaka Mattea Guendouzija i pokušao proslijediti udesno prema Hectoru Bellerinu. Međutim, Cechov pas je bio netočan i malo je falilo da ne završi u njegovoj vlastitoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na reakcije se, naravno, nije trebalo dugo čekati. Situacija je eskalirala nakon što je službeni Twitter profil Bayera iz Leverkusena komentirao video Cechove pogreške napisavši "Mi možda znamo za nekog drugoga" te tome dodao video kako Bernd Leno pokreće akciju sa svog gola uz komentar: "Ovako se pokreću akcije od golmana". Leno je, naravno, bivši Leverkusenov vratar koji je ove sezone prešao u Arsenal te je utakmicu protiv Cityja proveo na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leverkusenov komentar nije u potpunosti sjeo Arsenalovom češkom vrataru koji je odgovorio na sljedeći način – "Mi u Arsenalu dijelimo bitne vrijednosti koje nas čine velike ne samo u nogometnom smislu. Poštena konkurencija, profesionalizam i kolegijalnost su najbitnije stvari koje se uče mladim nogometašima i tužno je vidjeti kada to ne dijele drugi klubovi poput Bayer Leverkusena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački klub je ubrzo poslao ispriku gdje je napisao kako bila riječ o "šali, te da je ona preosobno interpretirana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo