L'EQUIPE TVRDI: Bogati PSG kontaktirao je Messijevog oca, a on im otkrio bolnu istinu za njih

Image
Foto: Profimedia

Leonardo nazvao osobno Messijeva oca Jorgea

28.8.2020.
16:51
Profimedia
VOYO logo

Velika karijera najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija u Barceloni, klubu u kojem je proveo, računajući i mlađe selekcije, ukupno 20 godina, približava se svome kraju.

Image
PEP NA ETIHADU SLAŽE DREAM TEAM: /

Pogledajte kako će City izgledati s Messijem, nitko im neće moći ništa

Image
PEP NA ETIHADU SLAŽE DREAM TEAM: /

Pogledajte kako će City izgledati s Messijem, nitko im neće moći ništa

Pep Guardiola stvara Dream Team

Najviše se Argentinca povezuje s bogatim Man Cityjem, gdje Pep Guardiola želi stvoriti pravi Dream Team da konačno osvoji toliko željenu Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, još jedan europski nogometni bogataš, koji spava na arapskim milijunima, želi se umiješati u priču i dovesti ovog nogometnog genijalca, čija je odluka izazvala potrese u Kataloniji.

Naime, ugledni francuski L'Equipe u petak piše kako je za Messija zainteresiran i PSG, te da je klub navodno već kontaktirao igračeve predstavnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Leonardo nazvao je osobno Messijeva oca Jorgea, koji brine o njegovoj karijeri, te se raspitivao o eventualnom Argentinčevu dolasku u PSG. Klub mu nudi suradnju s Neymarom s kojim je odlično igrao u Barceloni, a novac nije problem. Arapski šeici ne libe se duboko posegnuti u "vreću novaca", samo kako bi PSG konačno zasjeo na tron Europe.

Jorge Messi zahvalio Leonardu na ponudi i rekao mu da je Messi već odabrao City?

No, Jorge Messi navodno je zahvalio Leonardu na ponudi i rekao mu da je Messi već odabrao Man City, u kojemu će nastaviti karijeru i gdje vidi najbolju sredinu za njegov nastavak igranja nogometa, kao i za život njegove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji ovih dana pišu da se Messi čuo s Pepom Guardiolom koji ga je nagovorio da dođe na Etihad. Messi bi bio onaj kotačić koji nedostaje Guardioli da konačno napravi ono zbog čega je doveden u City - osvoji Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo