ŽESTOK UDAR / Legende se obrušile na Neuera jer se zauzeo za potjeranog Hrvata: 'Njegove su izjave sramotne'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

'Tapalovićev odlazak po meni je bio najbolje rješenje. Neke od njegovih izjava su jednostavno sramotne, pokazuju njegovu taštinu jer je sebe stavio na prvo mjesto, a ne klub', oštar je bio bivši njemački reprezentativac

5.2.2023.
13:47
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Manuel Neuer, ozlijeđeni vratar i kapetan Bayerna iz Munchena, našao se na udaru kritika nakon što je za The Athletic dao intervju u kojem otvoreno žali zbog otkaza koji je dobio Toni Tapalović, Hrvat koji je bio trener vratara bavarskog giganta dulje od desetljeća.

Legendarnom Nijemcu je ta vijest teško pala jer je s Tapalovićem veliki prijatelj, a vezani su i kumstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovom su me otkazu obavijestili klupski službenici. Stiglo je to niotkud. Za Tonija je također bilo iznenađenje. Nisam razumio što se događa. Jako me pogodilo. To je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri. Kao da mi je netko iščupao srce", izjavio je Neuer za The Atletic, a taj je intervju imao snažan odjek i u klupskim strukturama pa su se ekspresno oglasili i Oliver Kahn, Lothar Matthaus te sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov je zajednički stav da Neuer stavlja osobni interes ispred klupskog. Nakon njih na Neuera se obrušio i bivši njemački reprezentativac i igrač Liverpoola, Bayerna i Manchester Cityja Dietmar Hamann.

"Tapalovićev odlazak po meni je bio najbolje rješenje. Neke od njegovih izjava su jednostavno sramotne, pokazuju njegovu taštinu jer je sebe stavio na prvo mjesto, a ne klub", oštar je bio Hamann koji danas radi kao komentator na Sky Sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku je dodao kako smatra da Neuer ne bi više trebao nastupati za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo