Dan za povijest: Legende Dinama otvoreno protiv Mamića!?

19.3.2014.
12:12
VOYO logo

''Mi smo legalisti, na svojim mjestima smo legalno izabrani i radimo svoj posao. Prema tome, stvar je potpuno jasna. Ne obaziremo se na nikoga'', rekao je u razgovoru za Media servis predsjednik Dinama Mirko Barišić te dodao:

''Ne mogu ništa konkretnije reći. No, mi imamo svoje zadaće i moramo klub držati. Radimo u duhu slogana kojeg smo usvojili službeno kao klub: Nema predaje''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je prvi čovjek kluba Zdravko Mamić najavio odlazak iz kluba na ljeto, Barišić kaže:

''Zdravko je iznerviran s pravom zbog silnih neopravdanih pritisaka sa svih strana. Ali to ništa ne znači. Mi uvijek u svakoj bitki idemo do kraja'', znakovito je poručio Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovoga puta Mamić i društvo mogli bi imati ozbiljnu opoziciju, a ne samo 'samo ulicu', kako su to često znali naglašavati. Silvio Marić, Dario Šimić, Tomo Šokota, Igor Bišćan i Robert Prosinečki svavako su imena koji bi mogla ujediniti navijački puk i vratiti sportski duh u Maksimir.

Silvio Marić potvrdio je da će udružene legende svoje namjere objaviti u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa neću govorit. Dogovorili smo se da nećemo ništa govorit do ponedjeljka. Svi su mediji pozvani, bit će hrpa ljudi i vidjet ćete što će biti", zagonetno je poručio Marić.

Robert Prosinečki rekao je ipak nešto više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitali su me iz inicijative Zajedno za Dinamo jesam li za demokratske izbore u Dinamu. Rekao sam da jesam,neka se održe izbori poput onih u Realu ili Barceloni. Pa neka se vidi koga članovi kluba žele na čelu Dinama. Makar, Zdravko Mamić je i tako izjavio da odlazi na ljeto, pa bi se onda ti izbori mogli održati bez njega", izjavio je veliki Žuti za Sportske novosti.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo