LEGENDARNI VATRENI PRIVEDEN ZBOG PRIJETNJI OBITELJI? / Vukojevića u pripitom stanju odvela policija. Optužen za nasilno ponašanje?

Image
Foto: Borna FilicPIXSELL

Vukojević je priveden u četvrtak u prostorije policije i to nakon što ga je netko prijavio

9.5.2020.
9:03
Borna FilicPIXSELL
VOYO logo

Bivši nogometaš Dinama, Dinama iz Kijeva i reprezentativac Hrvatske, a danas izbornik U-20 generacije, Ognjen Vukojević, završio je u policiji zbog sumnji da je počinio kazneno djelo prijetnje, a iz PU Zagrebačke su za Jutarnji list potvrdili da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Vukojević je priveden u četvrtak u prostorije policije i to nakon što ga je netko prijavio. U policiji su rekli kako se još ne može spekulirati je li riječ o prekršaju ili kaznenom djelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci okupljaju se u hotelu Westin 12.11.2018., Zagreb - Okupljanje nogometne reprezentacije hrvatske u hotelu Westin. Ognjen Vukojevic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Nesluženo, tvrdi Jutarnji, Vukovjevića je prijavio netko iz kruga obitelji i optužen je za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje.

Policija je obavila i pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje. U slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor, tvrdi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo