PREKRASNA GESTA / Legendarni Vatreni iz Rusije dobio ovacije cijelog stadiona, bio je u posebnom društvu, a zauvijek će biti zapisan kao legenda kluba

Image

Vrsaljko je bio član Atletica od ljeta 2016. do ljeta 2022. kada je kao slobodan igrač otišao u grčki Olympiacos.

3.4.2023.
8:50
VOYO logo

Legendarni Vatreni i jedan od osvajača srebra u Rusiji, Šime Vrsaljko (31) prije desetak dana službeno je završio igračku karijeru koju su obilježile konstante ozljede. Više nije imalo smisla forsirati igranje pod ozljedama i Šime je tako odlučio staviti točku na i.

Bivši hrvatski reprezentativac sinoć je došao pogledati utakmicu svog bivšeg kluba. Atletico Madrid ima posebno mjesto u Šiminom srcu i uvijek je rado viđen gost na Wandi Metropolitano. Jučer mu se njegov bivši klub odlučio zahvaliti za sve što je postigao u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Atletico je slavio protiv Betisa golom Angela Corree u 87. minuti pu okviru 27. kola LaLige, a navijači su Šimu pozdravili ovacijama nakon što je službeni spiker pročitao njegovo ime. Šime je u Madridu bio u društvu partnerice Kaje Vidmar i njihove zajedničke kćeri, Viktorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ćeš biti jedan od nas, dobrodošao kući", stoji u opisu objave španjolskog kluba.

Zadranin je s Atleticom osvojio Europsku ligu 2018. i španjolsko prvenstvo 2021. godine, a njegovo ime upisano je na pločicu pored stadiona Metropolitano, gdje se nalaze imena svih igrača koji su tijekom 120 duge povijesti kluba nastupili minimalno 100 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo