LEGENDARNI THIERRY HENRY SE NALJUTIO I ODLUČIO NA RADIKALAN POTEZ: / 'Dok se to ne dogodi, ja se ne vraćam'

Image
Foto: AFP

Henry je ovime istaknuo vrlo bitan društveni problem s kojim se sve češće susrećemo na društvenim mrežama,

26.3.2021.
13:27
AFP
VOYO logo

Legendarni francuski napadač, a sada trener Thierry Henry odlučio je isključiti svoje profile na društvenim mrežama. Ikona Arsenala i Galskih pijetlova objavila je kako joj je dosta vrijeđanja i maltretiranja na društvenim mrežama koje prolaze bez sankcija.

"Od sutra ujutro mičem se s društvenih mreža do ljudi koji imaju moć ne počnu regulirati svoje platforme s istim žarom s kojim reguliraju kršenje autorskih prava. Koliko samo im rasizma i nasilja koji rezultiraju mentalnim maltretiranjem pojedinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Previše je to toksično da bi se ignoriralo. Prelako je napraviti profil i onda ga koristiti kako biste maltretirali druge bez posljedica i pritom još ostali anonimni. Dok se to ne dogodi, ja ću držati svoje mreže isključenima. Nadam se da će se dogoditi brzo“, poručio je Henry u svojoj, kako se čini, posljednjoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henry je ovime istaknuo vrlo bitan društveni problem s kojim se sve češće susrećemo na društvenim mrežama, a legendarni nogometaš možda je pokrenuo i trend za kojim će se povesti mnoge slavne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo