LEGENDARNI TEVEZ PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE: / 'Raspadam se. Plačem u svlačionici na poluvremenu, jedino me taj natpis još drži'

Image
Foto: Profimedia

Navijači njegove matične Boce Juniors znaju u kakvoj je situaciji i u znak podrške izvjesili su mu transparent

16.11.2020.
23:27
Profimedia
VOYO logo

Legendarni argentinski nogometaš, Carlos Tevez, otkrio je u razgovoru za ESPN kako proživljava najteže životne trenutke. Tevez, naime, tijekom svake utakmica u svlačionici plače i priznaje kako se sve teže i teže nosi s teškim zdravstvenim stanjem svog oca.

Raimundo Tevez proveo je čak 45 dana na intenzivnoj njezi u privatnoj bolnici u Buenos Airesu i borio se s koronom i uz to je bio dijabetičar, a onda su ga 4. rujna pustili, da bi se prije nekoliko tjedana opet vratio u bolnicu u vrlo teškom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Argentina's Boca Juniors Carlos Tevez scores against Venezuela's Caracas during their closed-door Copa Libertadores group phase football match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, on October 22, 2020, amid the COVID-19 novel coronavirus pandemic.,Image: 565104234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Vrlo je teško. Imam različite emocije. Ponekad sam dobro, a ponekad plačem u svlačionici na poluvremenu. Teška su vremena. Odem posjetiti oca, a onda moram biti jak i ići igrati nogomet", rekao je Tevez.

Navijači njegove matične Boce Juniors znaju u kakvoj je situaciji i u znak podrške izvjesili su mu transparent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi ispunjava dušu, kad uđem na teren i vidim taj natpis. Važno je da sam još jak, zahvaljujući ljudima u klubu i mojoj obitelji koja mi je pomogla da se ne raspadnem, nego se nastavim boriti", rekao je Carlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo