LEGENDARNI TALIJAN OTKRIO LOŠU STVAR U NJIHOVOJ REPREZENTACIJI: / 'U moje vrijeme je bilo drugačije, to je veliki problem'

Image
Foto: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia

U razdoblju kada je igrao za Azzure Talijani su imali puno klasnih golgetera poput Christiana Vierija, Filippa Inzaghija, Alessandra Del Piera i Francesca Tottija

22.4.2020.
14:27
Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski reprezentativac i ubojiti golgeter Luca Toni prokomentirao je nacionalnu momčad svoje zemlje i ustvrdio da u njoj postoji jedan veliki problem.

Toni je sudjelovao u Instagram liveu s još jednim legendarnim talijanskim golgeterom Christianom Vieriijem i rekao kako Italija u ovom trenutku nema preveliki izbor napadača i istaknuo tek Ciru Immobilea kao pravog realizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Luca Toni

"Sjećaš li se kad smo mi bili u reprezentaciji? Svi smo bili odlični napadači i ako jedan od nas nije postigao barem 20 golova, svi bismo ga ismijavali", otkrio je Toni pa se osvrnuo na aktualnu situaciju.

Legendarna generacija

"Sada, izuzev Immobilea kojem ide jako dobro, ne postoji Talijan koji je postigao više od 15 golova. To je veliki problem", zaključio je Toni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovo vrijeme Talijani su imali puno klasnih golgetera poput Vierija, Filippa Inzaghija, Alessandra Del Piera i Francesca Tottija.

Sada 42-godišnji Toni karijeru je prekinuo 2016. godine, a tijekom nje za reprezentaciju je nastupio 47 puta i postigao 16 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo