JE LI OVO NEKA ZAFRKANCIJA? / Legendarni Steven Gerrard imenovao šestoricu najboljih veznjaka svijeta, naveo je i jednog Hrvata, ali to nije Luka Modrić

Image

Gerrardov izbor svakako bi mogao iznenaditi mnoge jer na prvo mjesto stavio je 18-godišnjeg Engleza iz redova BVB-a

11.5.2022.
15:09
VOYO logo

Legendarni engleski nogometaš i ikona Liverpoola, a danas menadžer Aston Ville, Steven Gerrard, ponudio je u razgovoru za BT Sport, svoj popis najboljih veznih igrača svijeta.

Gerrardov izbor svakako bi mogao iznenaditi mnoge jer na prvo mjesto stavio je 18-godišnjeg Engleza iz redova BVB-a, Judea Bellinghama. Iza njega smjestio je najboljeg igrača Manchester Cityja, Kevina de Bruynea, zatim je naveo ime Chelseajava Masona Mounta, a nakon toga je uvrstio među najbolje i hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerrard nije mogao odabrati samo petoricu pa je uz Cityjeva Rodrija dodao još i Fabinha iz Liverpoola. No, kao što vidite, na Gerrardovu popisu nema, prema mnogima najboljeg veznjaka današnjice, Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je još priliku navesti i neke od najboljih protiv kojih je igrao, a tu je također izostavio Luku, te je naveo Roya Keanea, Patricka Vieiru i Claudea Makelelea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo