LEGENDARNI RYAN GIGGS NAKLONIO SE VATRENIMA: / 'Odigrali smo dobru utakmicu protiv vrhunske reprezentacije'

Image
Foto: Profimedia
8.6.2019.
19:05
Profimedia
VOYO logo

Stadion u Osijeku i atmosferu pohvalio je već uoči utakmice, a rekao je i da misli da je njegova momčad mogla iz ove utakmice izaći s boljim ishodom

Ne gostuje se kod svejtskih vicepravaka svaki dan, ali Velšani su tu čast imali u subotu u Gradskom vrtu u Osijeku pred 17 tisuća gledatelja. Utakmica je završila pobjedom Hrvatske, a dosta je razočaran nakon nje bio izbornik Walesa Ryan Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZBORNIK DALIĆ STAO U OBRANU SVOG PRVOG NAPADAČA: /

'Možda nekad izgleda presebično, ali...'

Image
IZBORNIK DALIĆ STAO U OBRANU SVOG PRVOG NAPADAČA: /

'Možda nekad izgleda presebično, ali...'

"Razočaran sam, imali smo puno dobrih šansi, dobro smo igrali, a na kraju smo izgubili. Zbog toga sam razočaran. Odigrali smo još jednu dobru utakmicu protiv vrhunske reprezentacije kao što je Hrvatska", rekao je na konferenciji za medije nakon utakmice Ryan Giggs.

Stadion u Osijeku i atmosferu pohvalio je već uoči utakmice, a rekao je i da misli da je njegova momčad mogla iz ove utakmice izaći s boljim ishodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo za taj pozitivni skor koji Hrvatska ima Osijeku. Imali smo šansu pokvariti slavlje, mogli smo izvući bolji rezultat, možda čak pobijediti. Vrijeme je bilo teško, ali atmosfera je bila odlična", zaključio je Giggs.

Počasni pogodak

Nisu Velšani htjeli napustiti Osijek bez ispaljenog metka. Giggs je svojim zamjenama pokazao da želi ofenzivniju igru svoje reprezentacije, a isplatilo mu se uvođenje Brooksa u 77. minuti. Igrač Bournemoutha zabio je za smanjenje hrvatskog vodstva. Pucao je s 20 metara, a lopta se od Domagoja Vide odbila u Livakovićev gol. Inače, Livaković je bio na visini zadatka cijelu utakmicu i branio sve ono što je mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini večeras igraju Azerbajdžan i Mađarska. Hrvatska vodi na ljestvici sa šest bodova, dok Wales, Mađarska i Slovačka imaju po tri boda, a Azerbajdžan je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo