Legendarni Raul se vraća u Madrid, još samo jednom u dresu Reala!

Iz španjolskog doprvaka Real Madrida su službeno potvrdili da će ovogodišnji gost na tradicionalnom Trofeju Bernabeu biti katarski Al-Sadd…

9.7.2013.
11:40
VOYO logo

Suparnik na utakmici kojom Real uobičajeno obilježava ulazak u novu sezonu nije odabran slučajno. Član Al-Sadda je, naime, dugogodišnji kapetan Kraljevskog kluba Raul Gonzalez (36) kojem će to biti prva utakmica na Santaigo Bernabeuu otkad je 2010. napustio Madrid. Ujedno će ova utakmica poslužiti i kao Raulov oproštaj od Realovih navijača, pa će tako jedno poluvrijeme igrati za Madriđane, a drugo za svoj sadašnji klub.

Dvoboj će biti odigran 22. kolovoza s početkom u 22.30 sati, a Realu će to biti posljednja ovoljetna pripremna utakmica premda će službenu sezonu otvoriti nekoliko dana ranije. Real je dosad 23 puta osvojio Trofej Bernabeu, a lani je svladao kolumbijski Millonarios s 8:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Raul je igrao za Real Madrid od 1994. do 2010. U tom je razdoblju, između ostaloga, osvojio šest naslova u Primeri i tri Lige prvaka. Prije tri godine je otišao u njemački Schalke iz kojeg je lani prešao u Al-Sadd.

//www.youtube.com/embed/x2qdZBHQA2c

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo