LEGENDARNI OLIVER KAHN USKORO POSTAJE ŠEF U BAYERNU: / Bio je jedan od najvećih Kovačevih kritičara, a evo što kaže danas

Image
Foto: AFP

Legendarni golman Bayerna prokomentirao je i trenutnu snagu hrvatske nogometne reprezentacije

7.6.2019.
20:59
AFP
VOYO logo

Olivera Kahna svi pamtimo kao nesavladivog golamana na vratima njemačke reprezentacije i Bayerna, a u Hrvatskoj se našao u ulozi predavača. Nakon što je završio s poslom, Kahn je pronašao i malo vremena za medije, a komentirao je sve od hrvatske reprezentacije pa do budućnosti Nike Kovača u Bayernu.

"Prvo ime je vaš… ima teško ime za izgovoriti… vaš vratar za vrijeme Svjetskog prvenstva...Subašić. Igrao je sjajan turnir, a to nije lagano jer morate imati puno iskustva za igranje na tako velikom prvenstvu. Kao što vidite, vratar radi razliku", rekao je Kahn za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ SE OBRUŠIO SE NA ORGANIZATORE: /

'Ja stvarno ne znam tko je donio ovakvu odluku, pa mi smo viceprvaci svijeta'

Image
DALIĆ SE OBRUŠIO SE NA ORGANIZATORE: /

'Ja stvarno ne znam tko je donio ovakvu odluku, pa mi smo viceprvaci svijeta'

Legendarni golman Bayerna prokomentirao je i trenutnu snagu hrvatske nogometne reprezentacije.

"Puno toga se mora poklopiti tijekom ovakvog prvenstva kako biste došli do finala. Imali su nekoliko sjajnih igrača. Modrića. Hrvatska je imala nekoliko igrača koji su igrali na vrhunskoj razini. Pitanje je mogu li nadmašiti to u nadolazećim godinama. Važno je uklopiti nove igrače, mlade igrače u momčad, kako biste dobili dobru kombinaciju starijih i mlađih igrača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih tada susresti Niku"

Kahn je bio jedan od većih kritičara Nike Kovača u Bayernu kad je bivši izbornik i kapetan naše repretentacije postajao trener slavnog njemačkog kluba. Objasnio je i iz kojih razloga.

"Morate shvatiti da je Bayernova sezona bila jako teška za novog trenera kao što je Niko Kovač. Ako se prisjetite, na početku sezone njemački reprezentativci su došli u Bayern potpuno razočarani zbog ispadanja u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu. Puno problema s ozljedama, novi trener s novom filozofijom. Sada kada su osvojili Kup i Prvenstvo, to je sjajni Nikin posao u jako, jako teškim uvjetima u Bayernu ove sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kahn će uskoro postati izvršni direktor Bayerna, što će ga učiniti šefom Nike Kovača. Na pitanje misli li da će biti na klupi 2021. kada i dođe u Bayern, odgovara: "To je odlično pitanje. Ne znam. Ne želim govoriti o sebi, ali vrlo vjerojatno ću se vratiti sljedeće sezone u Bayern. I volio bih kada bih tada mogao susresti Niku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo