KAKAV ŠAMAR ENGLEZIMA / Legendarni njemački nogometaš svjetski spustio Englezima: 'Znate zašto niste zaslužili osvojiti Euro?'

Image
Foto: Profimedia

Engleska je negdje po putu na Euru izgubila sav kredibilitet kod javnosti i do finala su ih gotovo svi mrzili

15.7.2021.
11:54
Profimedia
VOYO logo

Gotovo cijeli nogometni svijet navijao je za Italiju u finalu Europskog prvenstva i to ne zbog toga što su Talijani odigrali sjajno prvenstvo ili zbog toga što su napravili senzaciju, već zbog toga što su igrali protiv Engleske.

Engleska je negdje po putu na Euru izgubila sav kredibilitet kod javnosti i do finala su ih gotovo svi mrzili, a među njima je i legendarni Nijemac Lothar Matthaus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je za SportBild lijepo pojasnio zašto je navijao protiv Engleske, odnosno zašto su postali toliko omraženi.

Image

Zašto ih svi mrze?

"Engleski navijači su se odvratno ponijeli prema maloj djevojčici u njemačkom dresu, zviždali su himnama protivnika, danskom golmanu Kasperu Schmeichelu su smetali laserom tijekom penala koji ih je odveo u polufinale. A onda su i rasistički napadali svoje igrače nakon finala", krenuo je objašnjavati i onda je poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi Englezi, to je bilo nesportsko ponašanje koje nismo očekivali od vas i ne želimo ga više vidjeti. Žao mi je zbog igrača, ali vi ste zaslužili izgubiti u drami penala", zaključio je Matthaus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo