LEGENDARNI NIJEMAC STRAHUJE ZBOG KOVAČA: / 'To se uvijek može dogoditi'

Image
Foto: AFP

Legendarni njemački nogometaš Fredi Bobić preuzeo je ulogu sportskog direktora Eintrechta iz Frankfurta, kluba na čijoj klupi od osmog ožujka sjedi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

9.9.2016.
9:57
AFP
VOYO logo

Došao je nekadašnji kapetan Vatrenih tamo kako bi spasio klub od ispadanja u drugu ligu. To mu je na kraju pošlo za rukom zbog čega je osvojio srca navijača. Dobra forma Eintrechta s kraja prošle nastavila se na početku nove sezone. Kovačeva momčad slavila je u prvom kolu Bundeslige protiv Schalkea.

Ako tako nastavi lako bi se moglo dogoditi da nekadašnjeg hrvatskog izbornika gledamo na klupi nekog većeg kluba. Upravo o tome progovorio je Bobić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga prvaka? O ciljevima ne smijemo javno govoriti, ali sve je moguće ostvariti ako se svi ujedinimo", kazao je Bobić za njemački Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Kovaču to uspije možda ga poželi neki drugi klub? To se uvijek može dogoditi, ali po prvi put vodi neku momčad u Bundesligi. Dok god to želi, ne vidim da bi nešto moglo spriječiti da ostane ovdje duže", poručio je Bobić, koji je nogometnu karijeru završio u Rijeci s kojom je 2006. osvojio Hrvatski kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo