LEGENDARNI NIJEMAC NAMJEŠTA KOVAČU SAVRŠEN POSAO: / 'Niko je seksi trener i on bi im baš odgovarao'

Image
Foto: Profiemdia

'Kovač ima životopis koji pokazuje da je sposoban za to'

21.3.2020.
17:01
Profiemdia
VOYO logo

Legendarni njemački nogometaš, svjetski prvak s Elfom i osvajač Zlatne lopte, Lothar Matthaus, inače je veliki obožavatelj Nike Kovača i sada je odlučio malo mu pomoći pri pronalasku novog posla.

Matthaus je uvijek štirio Kovača i pružao mu podršku, a sada je odlučio malo požuriti moguće mu poslodavce da ga što prije angažiraju. Prije nekoliko mjeseci pisalo se o mogućnosti da Niko Kovač preuzme Herthu. Privremeni trener Jurgen Klinsmann napustio je klupu prije nekoliko tjedana i tada se nagađalo da će ih uzeti Kovač, ali to se nije dogodilo i trenutno je favorit za klupu Bruno Labbadia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac reacts at the end of the German first division Bundesliga football match between Eintracht Frankfurt and FC Bayern Munich on November 2, 2019 in Frankfurt am Main, western Germany., Image: 480733347, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Uwe Anspach / AFP / Profimedia

'Kovač je više seksi'

Međutim, Matthaus misli da Labbadia nije pravi izbor te da bi trebali krenuti po Kovača. "Bruno se pokazao jako dobrim u svakom klubu u kojem je bio i kao igrač i kao trener. Ima puno iskustva i osjećaja s igračima, a u Wolfsburgu, njegovom zadnjem klubu, ostvario je sjajne rezultate, ali... Niko je puno više seksi i on bolje paše Herthi", rekao je Matthaus.

Zatim je pojasnio i zašto tako misli. "Hertha ističe kako želi postići velike stvari. Kovač ima životopis koji pokazuje da je sposoban za to. Eintracht je vodio do osvajanja Kupa, Bayern do duple krune. Osim toga, Niko i Hertha su savršeni par. On je rođen i odrastao u Berlinu, Hertha je njegov matični klub s kojim ima sjajne odnose. Ne znam kakve ponude Niko ima, ali ja bih ga bez razmišljanja angažirao da sam na mjestu Herthine uprave", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo