LEGENDARNI NAPADAČ MILANA PROGOVORIO O NEOBIČNOM 'PROKLETSTVU' NA SAN SIRU: / 'Zlatan će to prekinuti'

Image
Foto: Profimedia

Ibrahimović će s Milanom produžiti ugovor na još jednu sezonu, u kojoj će na leđima nositi broj 9

28.8.2020.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Slavni švedski napadač Zlatan Ibrahimović prema informacijama koje stižu iz Italije trebao bi i sljedeću sezone biti član Milana

ZLATAN ODLUČIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: Uskoro potpisuje ugovor, a plaća će mu biti – ‘boli glava’ Poznati talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport potvrdio je da će 38-godišnji Ibrahimović produžiti ugovor s Rossonerima i ogromnu plaću koja bi trebala iznositi sedam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZLATAN ODLUČIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: /

Uskoro potpisuje ugovor, a plaća će mu biti - 'boli glava'

Image
ZLATAN ODLUČIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: /

Uskoro potpisuje ugovor, a plaća će mu biti - 'boli glava'

Šveđanin je prošle sezone na dresu nosio broj 21, a ove će ga promijeniti i na leđima će mu stajati 'devetka'.

Ukleti broj

Broj 9 se smatra "ukletim" u Milanu jer su ga na dresu nosili i neki drugi slavni napadači, no oni nisu uspjeli ispuniti očekivanja na San Siru. Dres s tim brojem tako su nosili Fernando Torres, Gonzalo Higuain, Alex Pato, Luiz Adriano i brojni drugi, ali čak je i njihovo razdoblje u Milanu ostalo zapamćeno po neuspjesima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su navijači Rossonera stvorili "teoriju" da je broj 9 u Milanu uklet nakon što je klub napustio legendarni Pippo Inzaghi, heroj navijača koji je također u Milanu nosio devetku na dresu.

"Nositi broj 9 na dresu un Milanu je izazov za svakog nogometaša, ali 'prokletstvo' ne postoji. A čak i da postoji, kad Zlatan stavi na sebe dres s brojem 9, ono će odmah biti gotovo", prokomentirao je Inzaghi za Sky Sports Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renesansa

Ibrahimović se “rossonerima” pridružio koncem prosinca kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem, te je potpisao suradnju do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim partijama pomogao je Milanu da procvjeta nakon korona pauze i upiše devet pobjeda i tri remija. Nakon takvih igara vodstvo Milana potrudilo se svim silama da ga zadrži još godinu dana i to im je uspjelo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo