Pretjerivanje ili? / Legendarni Liverpoolov stoper poentirao: 'Manchester United ima bolju momčad od Kloppove'

Image
Foto: AP Images

Nije, štoviše, mogao vjerovati koliko je Liverpool bio loš u posljednjoj utakmici

5.2.2019.
12:13
AP Images
VOYO logo

Utrka za engleskog prvaka postala je još uzbudljivija nakon što je Liverpool remizirao kod West Hama. Redsima su ostala tri boda prednosti nad Manchester Cityjem koji će se u srijedu imati priliku izjednačiti s Liverpoolom na gostovanju baš u tom gradu, ali kod Evertona.

"Nisam mogao vjerovati koliko je Liverpool bio loš u posljednjoj utakmici. Ipak, i dalje je prvi na tablici. Čak i u slučaju da ga City prestigne i preuzme vodstvo s bodom ili dva prednosti, Redsi će i dalje imati šansu", vjeruje legendarni stoper kluba s Anfielda Jamie Carragher koji nije propustio priliku kritizirati pojedince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"James Milner izgleda kao da ne zna koja mu je pozicija, Keita je mnogo plaćen, ali gubi previše lopti. Firmino ne sliči na sebe, a nismo mnogo vidjeli ni od Salaha. Postoji problem, ne u smislu pritiska, već zbog ozljeda na različitim pozicijama."

Zanimljivo, iako Liverpool ima 14 bodova prednosti nad Manchester Unitedom, a imao je i više, Carragher smatra da na Old Traffordu imaju bolju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam već da i Manchester United ima bolju ekipu od Liverpoolove. Možda će se to ljudima učiniti čudnim, ali već vidimo znakove koji bi to mogli potvrditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo