LEGENDARNI KOMENTATOR ZBOG REBIĆA DIVLJAO PO STUDIJU: / Crudeli u transu, pogledajte kako je proživio gol Hrvata

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Na ljestvici vodi Juventus sa 75 bodova, Lazio ima 68, a Inter 64. Četvrta je Atalanta sa 63 boda, dok se Milan probio na petu poziciju sa 49 bodova

8.7.2020.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Čudesnim preokretom nogometaši Milana pobijedili su Juventus sa 4-2 u susretu 31. kola talijanskog prvenstva uz novi pogodak hrvatskog reprezentativca AnteRebića.

Image
REBIĆ ODUŠEVIO ITALIJU: /

Svi živi pričaju o mangupu iz Vinjana Donjih; 'Završio mu je karijeru. To je nešto najljepše što sam vidio ove godine'

"Rossoneri" su u svega pet minuta zabili tri gola okrenuvši rezultat 0-2 u vodstvo 3-2, a do kraja susreta preko Rebića zabili i četvrti pogodak za drugu uzastopnu pobjedu, te šesti susret bez poraza u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli na startu drugog poluvremena sjajnom majstorijom AdrienaRabiota. Francuski veznjak je uzeo loptu na svojoj polovini, prošao kroz domaću obranu i sjajno pogodio sa 18 metara za vodstvo 1-0. Samo šest minuta kasnije bilo je 2-0. Juan Cuardado je dugačkom loptom uposlio CristianaRonalda, koji je iskoristio zbunjenost Romagnolija i Kjaera i pored njih zabio za 2-0.

Točka na 'i'

Činilo se kako će torinska "Stara dama" lako do pobjede kojom bi načinila veliki korak prema 'scudettu'. No, uslijedio je nevjerojatni preokret Milana. Zlatan Ibrahimović je u 62. minuti iz kaznenog udarca kojeg je izborio Ante Rebić, zabio za 1-2, u 66. je izjednačio FranckKessie, a samo minutu kasnije Rafael Leao je doveo Milan u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točku na 'I' nevjerojatnog preokreta i ludog poluvremena sa čak šest golova zaključio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić svojim desetim golom ove sezone. Alex Sandro je katastrofalnim proigravanjem uposlio suparničkog igrača Giacoma Bonaventuru, a ovaj odmah uposlio Rebića koji je mirno ljevicom zabija za pobjedu domaćina.

Kao i uvijek slavni talijanski komentator Tiziano Crudeli ludodavo je po studiju. Strastveni navijač Milana poznat je po osebujnom stilu prenošenja utakmica, a posebno proslave pogodaka kada izgleda kao da je na rubu infarkta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo