SAMO JE JEDAN ZVONE / Legendarni kapetan Vatrenih se pojavio na treningu Milanovih juniora i sve oduševio jednim potezom

Image
Foto: Profimedia.hr

'Dok sam igrao za Milanovu Primaveru, mislio sam da sam dobar, ali onda je jednog dana Boban došao trenirati s nama...', počeo je svoju priču nekadašnji junior Milana

13.3.2023.
16:01
Profimedia.hr
VOYO logo

Zvonimir Boban nogometna je legenda ne samo u Lijepoj našoj već i diljem Europe, a pogotovo u Italiji, gdje je igrajući za AC Milan ostavio dubok trag.

Deset je godina nekadašnji kapetan Vatrenih proveo kao član talijanskog velikana, od čega je čak devet bio udarna igla te je u klubu ostao u dobrim odnosima i nakon odlaska u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo to dokazuje priča nekadašnjeg Milanova juniora, a danas igrača Cittadelle, Romana Perticonea.

"Dok sam igrao za Milanovu Primaveru, mislio sam da sam dobar, ali onda je jednog dana Boban došao trenirati s nama, prošlo je već neko vrijeme otkako je prestao. Prvi put kad je dotaknuo loptu, pogodio je gredu sa sredine terena", prepričao je davnu anegdotu Perticone na svome Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače Boban se umirovio 2002. godine, a spomenuta zgoda se dogodila godinu ili dvije nakon toga, jer je Perticone već u sezoni 2004./2005. postao dio prve momčadi milanskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo