Legendarni Vatreni iz svih oružja napao Mamića!

'Mamić nije budućnost hrvatskoga nogometa, on mora otići. Čak i iz Dinama. Čovjek mora prepoznati vrijeme kad se treba maknuti', poručio je Dario Šimić Zdravku Mamiću.

25.12.2011.
11:42
VOYO logo

Proslavljeni reprezentativac, prvi čovjek udruge Nogometni sindikat, Dario Šimić, iznenada je izbio u prvi plan kao mogući nasljednik Vlatka Markovića u fotelji prvog čovjeka Hrvatskog nogometnog saveza.

Mnoge će to iznenaditi jer Šimić je tek nedavno ostavio kopačke i uskočio u odijelo, ima samo 36 godina, ali sve što je postigao na poslovnom planu svrstava ga među favorite. Osim već odavno uhodanog biznisa s vodom, ima 14 barova u Zagrebu i Splitu te klub History.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario je i vlasnik čak sedam tisuća četvornih metara poslovnih prostora na zagrebačkom Žitnjaku, u kojima je sjedište Fine.

Poslovno carstvo kakvim se ne može podičiti niti jedan naš bivši sportaš, čak ni uspješni poduzetnik Željko Mavrović. Hrani stotinu obitelji, ni u doba najveće recesije nije otpuštao ljude, čak je zaposlio 50 novih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je poručio da ne možete izravno iz kopački dijeliti lekcije u hrvatskom nogometu... "Premlad? Pa zar moja dob ne bi trebala biti moja prednost", kaže Šimić za sportski tjednik Max.

http://www.youtube-nocookie.com/v/12xkE_77Y7o?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Mamić tako đonom ide na vas? "To je njegov stil, on svaku kritiku stanja u nogometu doživljava kao udar na sebe, pa onda uvijek ide na čovjeka: na Bobana, na Jovanovića, na mene. Samo kako bi skrenuo pozornost s važnih stvari".

Što ako se Mamić u konačnici bitke za Rusanovu svrsta uz vas? "Mamić nije budućnost hrvatskoga nogometa, on mora otići. Čak i iz Dinama. Čovjek mora prepoznati vrijeme kad se treba maknuti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čija je bila ideja – Šimića za predsjednika HNS-a? "Gledajte, ja još nisam kandidat, nikamo se ne guram, nikoga ne rušim. Meni su neki ljudi predložili da se angažiram i pomognem i ja sam pristao. Ne guram se preko nekakvoga lobija, nisam ničija produžena ruka i ne forsiram ništa pod svaku cijenu. O tome ćemo govoriti tek ako se stvore uvjeti...", izjavio je Dario.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo