LEGENDARNI IGRAČ MAN.UNITEDA MOGAO BI NA PET GODINA U ZATVOR: / Zbog zlostavljanja supruge prijeti mu teška kazna

Image

Uz sve to optužen je i za prijetnje i prisilnu kontrolu bivše djevojke još u periodu od 2017. do 2020. godine

23.4.2021.
20:06
VOYO logo

Izbornik reprezentacije Walesa i legendarni igrač Manchester Uniteda, Ryan Giggs, suočen je s teškim optužbama za fizičko zlostavljanje i napad na dvije ženske osobe koji se dogodio u studenom prošle godine.

Giggs je prvo nanio teške tjelesne ozljede svojoj bivšoj djevojci Kate Greville, a onda je iste noći nasrnuo i na drugu žensku osobu koja je srećom prošla bez ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

File photo dated 20-11-2018 of Wales manager Ryan Giggs. Issue date: Friday April 23, 2021. Wales boss Ryan Giggs has been charged with assaulting two women and controlling or coercive behaviour, the Crown Prosecution Service said.,Image: 607489109, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO Editorial use only. No commercial use, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Uz sve to optužen je i za prijetnje i prisilnu kontrolu bivše djevojke još u periodu od 2017. do 2020. godine i sada će morati izaći pred sud, a ako ga proglase krivim i osude za zlostavljanje mogao bi dobiti kaznu i do pet godina zatvora.

Otkako je uhićen Giggs nije vodio reperezentaciju Walsea, a suspenzija će mu trajati i nakon Eura te će sve vjerojatno ovisiti o ishodu suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo