LEGENDARNI FRANCUZ NE DVOJI OKO POBJEDNIKA FINALA: / 'Ovu momčad nitko i ništa ne može zaustaviti! Hrvatima će biti jako teško'

Image
Foto: AFP

'Hrvatima će biti jako teško. Mislim da ćemo im stvoriti puno problema', kazao je Patrick Viera

14.7.2018.
10:56
AFP
VOYO logo

Uoči velike utakmice za finale između Francuske i Hrvatske igru oba tima, ali i moguće izglede prokomentirao je bivši član francuske nogometne reperezentacije, s kojom je osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu 1998., Patrick Vieira.

Image
ZLATKO DALIĆ OTKRIO KAKO JE SRUŠIO ENGLESKU: /

Perišić mu je na terenu itekako vratio za ono što mu je izbornik rekao prije utakmice!

Image
ZLATKO DALIĆ OTKRIO KAKO JE SRUŠIO ENGLESKU: /

Perišić mu je na terenu itekako vratio za ono što mu je izbornik rekao prije utakmice!

Iako tvrdi da ne voli usporedbe, Vieira je kazao kako se sadašnja francuska reprezentacija razlikuje od one prije 20 godina. Svoje nasljednike oslikava kao snažne temeljeći tu snagu na njihovoj međusobnoj povezanosti. Pritom ističe da su ih dosadašnje kritike samo jačale zbog čega su na kraju i stigli do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći za Leparisien, Vieira je kazao kako je Francuska veliki favorit protiv Hrvatske.

"Hrvatska u finale stiže nakon tri utakmice zaredom u kojima su igrali produžetke te su imali manje vremena za oporavak. Kada igrate protiv atletske Francuske, koja ima takvu brzinu i snagu, sigurno ćete u jednom trenutku patiti. Kada Francuzi izađu na teren, Hrvatima će biti jako teško. Mislim da ćemo im stvoriti puno problema", kazao je Vieira ističući kako ipak moraju biti jako oprezni budući da Hrvatska ima sjajne igrače koji znaju iskoristiti prilike i nadoknaditi zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon skepse promjena

Kad je Francuska u pitanju Vieira priznaje da je u startu bio skeptičan međutim sada tvrdi da ih nitko i ništa ne može zaustaviti.

Pritom ističe da mnogi veznjaka N'Gola Kantéa navode kao ključ francuske reprezentacije koji odrađuje veliki dio posla i koji je, kako je kazao, do sada bio čudesan. Štoviše, po njegovom mišljenju najbolji veznjak Prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na igru Paula Pogbe navodeći kako u Manchesteru nije bio na nivou koji su ljudi očekivali te da su navijači na njega radili pritisak.

"No, ako uspoređujem to sa ovim što sam vidio od njega na ovom Svjetskom prvenstvu, onda mogu reći da se vratio. Možda mu je trebalo malo više vremena da shvati svoju važnost za ovu momčad, ali on je igrač koji na terenu može i sve zna raditi", kazao je Vieira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo