LEGENDARNI DINAMOVAC POKOPAO HAJDUKOVU ZVIJEZDU: / 'On nije neka ekstra kvaliteta za kojom bi plakali'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Hajduk i Lokomotiva ispali su od Galatasaraya i Malmoa, dok je Rijeka prošla ukrajinski Kolos

28.9.2020.
23:14
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni Dinamov napadač, bivši trener, a danas stručni komentator HRT-a, Igor Cvitanović, analizirao je prošlotjedne utakmice hrvatske lige kao i kvalifikacija u Europa ligi.

Hajduk i Lokomotiva ispali su od Galatasaraya i Malmoa, dok je Rijeka prošla ukrajinski Kolos. "Rijeka je protiv sebe imala tvrdog i nezgodnog protivnika, ali je prihvatila način na koji treba igrati protiv takvog protivnika. Zasluženo je prošla dalje, iako je to sve malo predugo trajalo", kazao je Cvitanović pa nastavio o Hajduku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je iz susreta protiv Galatasaraya mogao izvući puno više nego što je izvukao. Ipak, kada Galatasaray u 70. minuti ubaci igrače koje ubaci, onda je sve jasno", komentirao je.

Lokomotiva se baš gadno osramotila protiv Malmoa, a Cvitanović zna i zašto. "Lokomotiva svake godine prodaje puno igrača, ali je to sve mogla pametnije napraviti. Mogla je zadržati te igrače do kraja europske polusezone jer se prošle sezone borila za drugo mjesto jako dugo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

26.09.2020., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, HNK Hajduk - NK Varazdin. Adam Gyurcso Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Pokopao igrače Hajduka

Zatim je komentirao Hajdukovu pobjedu protiv Varaždina 2:0 u Prvoj HNL. "Hajduk dobro ulazi u utakmicu, ali neke dobro privede kraju, a neke ne. Protiv Varaždina je Hajduk diktirao ritam. Od prve minute su bili rastrčani, razigrani i htjeli su pitanje pobjednika riješiti što prije", rekao je Cvitanović.

Zatim se dotakao Hajdukovih igrača, ponajprije Mađara Adama Gyurcse, koji je zabio i iznudio crveni karton i kojem sljedeće ljeto istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gyurcso varira u svojim igrama. Vidjet ćemo što će Hajduk napraviti jer on nije ekstra kvaliteta za kojom bi Hajduk plakao. Dimitrov također nije igrač koji će držati obranu. Hajduk mora dovoditi puno kvalitetnije strance. Kada Hrvati odlaze van, moraju biti 30 do 40 posto bolji od domaćih igrača", smatra Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo