LEGENDARNI COCU UOČI DINAMA: / 'Ne razmišljam o Bešiktašu, Dinamo je dominantan u Hrvatskoj, vrlo su opasni...'

Image
Foto: AFP

Dinamo i Fenerbahče sutra igraju utakmicu Europske lige

19.9.2018.
19:47
AFP
VOYO logo

Phillip Cocu, legenda nizozemske reprezentacije i PSV Eindhovena trenutno vodi turski Fenerbahče. Nizozemac će nakon lošeg starta ove sezone, gdje su već sada upisali tri poraza, sutra protiv Dinama tražiti pobjedu na startu grupne faze Europske lige.

"Ne volim preskakati utakmice, niti sada razmišljam o Bešiktašu, već samo o Dinamu. Ako ćemo već danas u glavama imati Bešiktaš, onda ćemo izgubiti fokus s ovako važne europske utakmice. Moramo razmišljati dan po dan, sada pričamo samo o Dinamu" rekao je Cocu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo je mlada momčad'

"Dinamo je mlada momčad, ali ima u svojim redovima nekoliko iskusnih igrača. Tehnički su jako dobra momčad, vrlo organizirani. Veselim se toj utakmici, naši igrači znaju sve potrebne informacije o Dinamu, to je suparnik kojeg moramo respektirati. I protiv kojeg moramo biti u pravom izdanju kako bi izvukli pozitivan rezultat kojeg svi priželjkujemo", dodao je Nizozemac.

"Za mene su važna oba natjecanja, prva europska utakmica nam je jako važna. Izgubili smo tri utakmice na početku sezone, tako da moramo nizati dobre rezultate. Fenerbahče uvijek želi dobre rezultate, ambiciozni smo, trebamo paralelno igrati Europu i domaću ligu. Mi želimo dogodine opet biti u Ligi prvaka, a to možemo samo ako osvojimo tursko prvenstvo. No, paralelno moramo skupljati iskustvo u europskim utakmicama, ono će nam također biti od velike važnosti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam ima li favorita'

"Ne znam jel ima tu favorita, obje momčadi žele pobjedu na otvaranju Europke lige. Opet, mi igramo vani, ali kao što sam rekao mi želimo pobjedu. Znamo da je Dinamo dominantna momčad u Hrvatskoj, a ja vjerujem da Fenerbahče protiv svakoga u Europi ima svoje šanse. No, Dinamo je opasan, vrlo efikasna momčad, s nekoliko izrazito kreativnih igrača u napadu" završio je Cocu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo