BAKA ODGOVORIO NA PITANJE HOĆE LI NASLIJEDITI TUDORA: / Otkrio i koji je glavni uzrok Hajdukovih loših rezultata: 'Tako je bilo i 1981.'

Image
Foto: Stojan Lasic/VLM/PIXSELL

Hajduk je ovu sezonu u 1. HNL završio na povijesno lošem petom mjestu, daleko od druge pozicije koja donosi kvalifikacije za Ligu prvaka, što mu je bio cilj na početku sezone

31.7.2020.
9:41
Stojan Lasic/VLM/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni bivši bosanskohercegovački nogometaš i sada trener Blaž Slišković gostovao je u A1 nogometnom podcastu gdje se osvrnuo na situaciju u svojem bivšem klubu, splitskom Hajduku, momčadi u kojoj je ostavio dubok trag.

Image
SJEĆATE LI SE BAKINOG INTERVJUA NA ENGLESKOM? /

Slišković napokon prokomenitrao klip koji je godinama bio hit

Image
SJEĆATE LI SE BAKINOG INTERVJUA NA ENGLESKOM? /

Slišković napokon prokomenitrao klip koji je godinama bio hit

Posljednji mjeseci u Hajduku bili su vrlo turbulentni. Ta je ekipa sezonu u 1. HNL završila na povijesno lošem petom mjestu, daleko od druge pozicije koja donosi kvalifikacije za Ligu prvaka, što je bio cilj na početku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlasci s Poljuda

Zbog lošijih rezultata predsjednik Marin Brbić je već podnio ostavku, a pojavile su se priče da bi Poljud mogli napustiti i trener Igor Tudor te Brbićev savjetnik, proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić.

Slišković se pojavio kao jedan od potencijalnih kandidata za novog trenera, no on je rekao da od toga nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Blaž Slišković

"Nije bilo ama baš nikakvih kontakata. Ja kao navijač koliko mogu pratim sve što se događa i peto mjesto nije neki rezultat za pamćenje. Nisam zadovoljan jer Hajduk i navijači zaslužuju puno više, ova sezona je za zaboraviti i treba se okrenuti budućnosti", prokomentirao je Slišković koji je zatim prokomentirao igrački kadar na Poljudu:

"Već duže vrijeme nisam upoznat s kadrom, na to pitanje će najbolji odgovor dati stručni stožer. Ja jedino mogu dati svoje mišljenje po onom što vidim kad gledam utakmicu i mišljenja sam da Hajduk trenutno nema kvalitetu za prvo ili drugo mjesto u HNL-u."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stao u Brbićevu obranu

Zatim je prokomentirao Brbića, koji je odstupio s predsjedničke pozicije nakon što nisu uspjeli osvojiti drugu poziciju.

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Marin Brbić

"Odgovornost nije bila samo na Brbiću nego i na onim drugima koji su uz njega dali obećanje da će Hajduk završiti drugi se kvalificirati se u Ligu prvaka. Brbić se pokazao kao moralna osoba, al ima i drugih koji moraju snositi odgovornost", stao je Slišković u njegovu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni neke druge stvari nisu jasne. Ne poznajem strukturu i vođenje kluba i nisu mi jasne neke stvari koje pratim preko medija. Mislim da u Hajduku u ovom trenutku nema pravih ljudi koji bi klub mogli dovesti do toga da u budućnosti budu prvaci", rekao je Baka.

'Mali milijun frakcija'

Slišković je još prokomentirao to što oko Hajduka postoji mnogo frakcija i priznao da je to jedan od uzroka loših rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hajduku od trenutka kada sam ja došao, 1981. godine, pa do danas ima mali milijun frakcija i to je jedan od razloga zašto Hajduk u posljednje vrijeme nema adekvatne rezultate", poručio je.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo