LEGENDARNI BAKA ODBIO PONUDU IZ HRVATSKE: / 'Ne znam hoću li ikad više dočekati priliku u Hajduku'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Slišković je progovorio je o danima kada je on vodio klub te o šokantnoj smjeni.

4.12.2017.
14:49
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni nogometaš Hajduka Baka Slišković prokomentirao je aktualnu situaciju u redovima splitskog velikana i mogućnost da jednom opet postane trener momčadi s Poljuda.

Nedavno je, inače, imao priliku vratiti se u HNL, ali je odlučio odbiti ponudu jer želi s mostarskim Zrinjskim obraniti naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam jedan od kandidata za Slaven Belupo. Ponudili su mi posao, ali nisam bio zainteresiran. HNL me trenutno ne zanima i više bih volio pronaći posao u inozemstvu", otkrio je Slišković u razgovoru za Dalmatinski portal.

"Hajduk? Koliko vidim rezultati nisu bajni. Veliku ulogu ima sportski direktor koji je zadužen za igrački kadar u suradnji s trenerom i predsjednikom i tu mora biti dobra suradnja", izjavio je Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokantna smjena

Dodao je i kako mu je želja vratiti se na klupu Bijelih jer smatra da je otišao nedovršenog posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoću li ikad više dočekati priliku u Hajduku jer godine lete", poručio je.

Progovorio je o danima kada je on vodio klub. Naime, doveo je momčad na prag naslova, ali je onda uslijedila šokantna smjena. Nakon njega Igor Štimac je sjeo na klupu i dovršio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam to dostojanstveno primio, nisam blatio klub, a ljude jesam kroz sudski proces. Uopće krenuti u ideju pa reći da ja nisam bio trener Hajduka bilo je sramno s njihove strane. Ljude su na neki način htjeli okrenuti protiv mene. Bio sam spreman oprostiti deset godina kamata, koje nisam naplatio, tražio sam samo da mi se isplati dogovoreno. Ali sve je to sad prošlost", jasan je Slišković.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo