HERNAN CRESPO PRIZNAO DA JE ORGIJAO DOK JE BIO MLAD: / 'Nikad nije bila samo jedna djevojka...'

Image
Foto: Profimedia

Otkrio je i da je gotovo završio u Real Madridu. I to dvaput. No ti se transferi nisu realizirali

20.4.2020.
10:26
Profimedia
VOYO logo

Sjećamo ga se kao jednog od najopasnijih napadača svoje generacije. Hernan Crespo na vruncu moći bio je strah i trepet za protivničke obrane, no u ovom vremenu bez nogometa otkrio je i drugu stranu svoje karijere.

Naime, u razgovoru za ugledni španjolski list Marca Crespo je objasnio kako je u mladosti bio i dosta opasan igrač i izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Debitirao sam u profesionalnom nogometu s 18 godina, a upoznao sam svoju suprugu tek sa 27 godina. Nikad prije toga nisam doveo nijednu svoju djevojku doma. U to sam vrijeme bio slavan, bogat, mlad i slobodan. Radio sam svašta. Blo je orgija, nema se tu što posebno objašnjavati. Često sam bio istodobno s više žena", objasnio je Crespo te se osvrnuo na današnje nogometaše.

"Posljedice toga što dobro igrate nogomet su slava, novac i žene. Ali osnova je da ste dobri nogometaši. Vidim da u današnje vrijeme neki nogometaši postavljaju sebi te posljedice kao prioritet", objasnio je veliki Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

In his first match in the national team, Argentine Lionel Messi (C) is comforted by his teammates Hernan Crespo (R) and Luis Gonzales (R) as he received a red card in the minute after his change in 'Puskas' stadium in Budapest 17 August 2005 during the secodf half of a friendly match between Argentina and Hungary. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

ODBILA MEGAZVIJEZDU ČAK DVA PUTA PRIJE NEGO ŠTO SE UDALA ZA NJEGA: No, na tajnom vjenčanju napravio je kardinalnu pogrešku

Image
ODBILA MEGAZVIJEZDU ČAK DVA PUTA PRIJE NEGO ŠTO SE UDALA ZA NJEGA: /

No, na tajnom vjenčanju je napravio kardinalnu pogrešku

Image
ODBILA MEGAZVIJEZDU ČAK DVA PUTA PRIJE NEGO ŠTO SE UDALA ZA NJEGA: /

No, na tajnom vjenčanju je napravio kardinalnu pogrešku

Dva propala pokušaja u Realu

Otkrio je i da je gotovo završio u Real Madridu. I to dvaput. No ti se transferi nisu realizirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"2002. godine igrao sam u Laziju i bilo je pitanje hoćemo li Ronaldo ili ja ići u Real Madrid. Uzeli su Ronalda, a ja sam ga zamijenio u Interu. Da je on kojim slučajem ostao u Interu, ja bih završio u Realu. Drugi put je bilo 2009. godine. Jose Mourinho je tad vodio Inter i Real me tražio. Ponudili su mi samo šest mjeseci ugovora. Nisam to htio prihvatiti", zaključio je legendarni Hernan Crespo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo