LEGENDA ZVEZDE UZDRMALA REGIJU IZJAVOM O LUKI MODRIĆU: / 'On nije najbolji ni u povijesti Hrvatske, a kamoli s ovih prostora'

Image
Foto: Profimedia

'Mislim da Luka Modrić nije ni najbolji hrvatski igrač u povijesti, a svakako nije najbolji na ovim prostorima'

15.10.2019.
7:33
Profimedia
VOYO logo

"Luka Modrić svakako je veliki igrač, jedan od najvećih s ovih prostora. Ali nogomet je zbog toga zanimljiv, puno puta daje, ali i uzima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u povijesti, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio", kazao je najveći makedonski nogometaš svih vremena, bivši igrač Crvene Zvezde Darko Pančev (54) u razgovoru za Večernji list koji je napravljen u Skoplju. Autor teksta u intervjuu slikovito opisuje "zadatak":

Image
DALIĆEV ČOVJEK OD POVJERENJA OTKRIO U KAKVOM JE STANJU MODRIĆ: /

Ima li mjesta za paniku?

Image
DALIĆEV ČOVJEK OD POVJERENJA OTKRIO U KAKVOM JE STANJU MODRIĆ: /

Ima li mjesta za paniku?

Jedan od najvećih golgetera u povijesti Balkana

"Skopsko naselje Kapištec, sunčano subotnje jutro, mjesto radnje – Café 9. Kultan, ali ne koliko i njegov vlasnik. Darko Pančev prvo se pozdravlja i druži sa starim prijateljem Ilijom Najdoskim, suigračem iz beogradskih dana kad su se s Crvenom zvezdom popeli na krov Europe. A onda sjeda za naš stol. Nemoguće je i poslije toliko godina ne prepoznati jednog od najvećih golgetera u povijesti Balkana, Zlatnu kopačku i prvaka Europe iz 1991. I da hoćeš ne možeš, na zidovima kafića vise slike slavnog napadača, najvećeg nogometaša u povijesti Makedonije, s brojnim slavnim ličnostima poput Platinija ili nekadašnjim suigračima poput Prosinečkog", stoji u uvodu teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Dinamu

Dotaknula se bivša nogometna zvijezda i hrvatskog prvaka Dinama, odnosno torpediranja prošlosezonske i trenutno ovosezonske treće momčadi Serie A Atalante 4:0 na Maksimiru u Ligi prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika pobjeda Dinama, ali znajući koliko je talijanska liga izgubila na kvaliteti u zadnjih petnaest godina, i nije to neka senzacija. Možda samo visoki rezultat od 4:0", rekao je Pančev i nastavio:

'Pratim sve ex-yu klubove, ali i nacionalna prvenstva koja možemo gledati'

"Iskreno, pratim sve ex-yu klubove, ali i nacionalna prvenstva koja možemo gledati. Možda je to nostalgija za nekadašnjom ligom, ali vjerujte mi... Ako igraju Rijeka – Osijek ili recimo Željo – Sarajevo, a na drugom kanalu daju neki susret engleske ili talijanske lige, radije gledam ove naše ex-yu ekipe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklopilo se da i Dinamo i Crvena zvezda postanu konkurentniji u Europi s aktualnim trenerima Bjelicom i Milojevićem...

'Dobri igrači ključni su za dobre rezultate'

"Tako se poklopilo. I obojica su dobri treneri. Ali moje je mišljenje da ako nemaš dobre igrače i dobru momčad, uzalud ti dobar trener. Znači, dobri igrači ipak su ključni za dobre rezultate. Kad uspoređujete te dvije sada najjače momčadi u okružju, kojoj biste po kvaliteti igre i sastava dali prednost? – Ne želim gledati navijački i favorizirati Zvezdu jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantnija momčad po rezultatima. Trenutačno, te dvije momčadi imaju najbolje sastave, iako moram napomenuti da je i Partizan polako počeo graditi dobar sastav", kaže Pančev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo