LEGENDA UPOZORILA NA VELIKI PROBLEMA VATRENIH NAKON SP-A: / 'Sada je već prošlo dosta vremena i stvari se moraju mijenjati'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Daliću i društvu gostovanja su počela predstavljati problem

4.9.2019.
9:22
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dva su gostovanja. U sklopu Euro kvalifikacija ovog petka idu na noge Slovacima, a tri dana poslije putuju u Azerbajdžan. Vatreni su nakon SP-a u Rusiji na gostovanjima ostvarili jedan remi i tri poraza. čini se da je to postao problem.

''Neminovno je da nakon takvog uspjeha kao što je bila Rusija dolazi do malog pada. To je normalno da svaki pojedinac ima jednu određenu dozu zadovoljstva. Samim time to više nije naboj kao za Svjetsko prvenstvo. Međutim, sada je već prošlo dosta vremena i vrijeme je da zaista maksimalnu koncentraciju posvetimo nadolazećim utakmicama'', izjavio je DraženLadić u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Ne zna sastav

Za ovu akciju izbornik ZlatkoDalić ne može računati na IvanaRakitića i Matea Kovačića pa se nameće pitanje tko će igrati u prvih 11.

''Pa ja ni sam to ne znam, tako da nemam što otkrivati. Mislim da ni Zlatko još nije odlučio koji sastav ili koja bi osoba to bila. Napravit ćemo još analize protivnika pa će se shodno tome odrediti sastav'', zaključio je legendarni vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo