LEGENDA UNITEDA OPLELA PO IGRAČIMA: / 'Izvukli su se s ubojstvom, sa bacanjem trenera pod autobus. Slabići su i može ih biti sramota'

Image

'U našoj svlačionici to se ne bi moglo dogoditi, zbog karaktera i dobrih vođa'

25.12.2018.
12:49
VOYO logo

Roy Keane, nekadašnji kapetan Manchester Uniteda i klupska legenda sa sedam premierligaških naslova, tvrdi da su se igrači 'izvukli s ubojstvom' nakon što su bivšeg menadžera momčadi Josea Mourinha 'bacili pod autobus'.

United je u dosadašnjem dijelu sezone nizao ispodprosječne rezultate što je rezultiralo smjenom portugalskog menadžera čiji Keane, tvrdi, nije obožavatelj, no koji nije kriv za sve što se događalo tijekom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skrivanje iza menadžera

"Mislim da su se izgrači izvukli s ubojstvom. Način na koji su se skrivali iza menadžera... Možete o igračima reći što želite, ali bacili su ga pod autobus. Ljudi govore da se Mourinho nije najbolje slagao sa igračima, ali to ne čudi ako znate da su se pojavili s previše kilograma, da ne treniraju dobro i ne nude ono što se od njih očekuje. Neke u toj momčadi može biti sramota. Nisam Mourinhov najveći navijač, nemojte me krivo shvatiti, ali ne toleriram igrače koji se skrivaju iza trenera, agenta, prijatelja u medijima. Smiješno", jasan je bio Keane kojem se baš i ne sviđa smjer u kojem se nogomet razvija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara, dobra škola

"Možete reći da sam stara škola premda ja to tako ne nazivam. Ja to zovem dobrom školom. Bez obzira na to što se događa u vašem klubu, kad ste na travnjaku, posebice u klubu velikom kao što je United, izađete van i date sve od sebe. Bez isprika. Ideja da igrači koji su možda nešto uzrujani... Vjerujte mi, moderni igrači nisu samo slabi igrači, već i slabići. Ništa im se ne smije reći."

"Znam da se igra promijenila, ali frustrira s čime se igrači mogu izvući. U našoj svlačionici to se ne bi moglo dogoditi, zbog karaktera i dobrih vođa. Mi nismo tolerirali igrače koji ne daju sve od sebe", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo