LEGENDA SE POKLONILA KAPETANU VATRENIH: / Evo zašto se svima na SP-u u Rusiji tresu gaće na spomen Luke Modrića

Image
Foto: AFP

'Moja idealna momčad oslanja se na inteligenciju Luke Modrića'

14.6.2018.
7:10
AFP
VOYO logo

Yaya Touré, sjajni 35-godišnji nogometaš iz Bouaké, Obala Bjelokosti, propustit će Svjetsko prvenstvo u Rusiji na koje se nije plasirala njegova reprezentacija, ali je za ugledni France Football odabrao najbolju momčad natjecanja.

SVE O HRVATSKOJ I SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU PROČITAJTE – OVDJE.

U formaciju 4-2-4 uvrstio je Luku Modrića. Kapetan hrvatske reprezentacije jedini je veznjak uz Brazilca Casemira, suigrača iz Reala, u momčadi legendarnog nogometaša:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja idealna momčad oslanja se na inteligenciju Luke Modrića i Casemira", stoji u opisu Touréovog izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZBORNIK NIGERIJE NAHVALIO HRVATSKU, ALI I POSLAO JASNU PORUKU: ‘Ne planiramo gledati Hrvate, nego se – boriti!’

Zanimljivo, ali Toure, koji je bez kluba otkako je napustio Manchester City, u napadu svoje momčadi nije pronašao mjesta za jednog od najboljih nogometaša današnjice Brazilca Neymara. U svoju idealnu momčad odabrao je Portugalca Cristiana Ronalda, Argentinca Lionela Messija, Francuza Kyliana Mbappea i Argentinca Sergija Aguera.

Na golu njegove idealne momčadi je Španjolac David De Gea, a ispred njega Francuzi Raphael Varane i Benjamin Mendy, Španjolac Sergio Ramos i Englez Kyle Walker. Ova vijest natjerala nas je da malo više prosurfamo društvenim mrežama i naišli smo na novu kompilaciju Modrićevih poteza, bravura, majstorija u sezoni 2017./2018. Video je u trajanju od 6:25 i pokazuje kvalitetu hrvatskog genijalca s loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višestruko nagrađivani četverostruki osvajač Lige prvaka svima je poznato moćno nogometno oružje Realova bivšeg trenera Zinedinea Zidane, stručnjaka čija je igra bila takva da je sve ovo što sad Modrić sluša već pušteno u eter samo sa imenom francuskog majstora uz epitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalićev orkestar, pak, svira njegovim ravnanjem, a taktovi ritma i elegancije ono su što kod protivnika Vatrenih itekako poziva na oprez i divljenje, a mi možemo samo uživati i biti sretni što imamo tako dobrog, opako dobrog igrača.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo