LEGENDA SASULA PALJBU PO VODSTVU HAJDUKA I OTKRILA ŠTO JE POSEBNO ŽIVCIRA: / 'Dok god se klub tako vodi mene tamo neće biti'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Nije zadovoljan onim što se događa u klubu

3.1.2020.
8:44
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i legendarni vratar Hajduka, StipePletikosa, bez dlake na jeziku osvrnuo se na situaciju u svom bivšem klubu.

"Vidim da su mnogi suzdržani u iznošenju stavova o zbivanjima na Poljudu. Koje god da se postavi pitanje na tu temu, uglavnom ćete vidjeti velike uvode i unaprijed opravdavanje u stilu ‘da ne bi netko nešto krivo shvatio’. Ne razumijem zašto to rade ljudi koji su itekako zaslužni za uspjehe i lijepa vremena u Hajduku", poručio je Pletikosa u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

27.11.2017., Split - Obala Hrvatskog narodnog preporoda 5. Kandidat za predsjednika HNS-a Dario Simic sa svojim timom posjetio je nogometni savez Splitsko-dalmatinske zupanije i predstavio im svoj program. Stipe Pletikosa. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

"Dok god se Hajduk vodi na način kao što radi Marin Brbić do sada, ili kao što su uglavnom radili njegovi prethodnici, mene u klubu neće bit. Ne vidim smisla u tome. Jako me živciraju sve te špekulacije koje su u posljednje vrijeme zavrtjele oko mog imena i navodnog dolaska u Hajduk", naglasio je. Tako je odgovorio na glasine da će nakon Marija Stanića i Igora Tudora i on preuzeti neku funkciju na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo