Legenda poručila Sir Alexu: 'Kupi Modrića ili Iniestu!'

Bivši engleski reprezentativac, Paul Ince, smatra da bi Manchester United trebao krenuti u lov na Luku Modrića ili Andresa Iniestu kako bi 'pokrpao' rupu koja je nastala umirovljenjem Paula Scholesa

14.12.2011.
16:56
VOYO logo

United se trenutačno nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa dva boda zaostatka za gradskim rivalom Cityjem.

Menadžer Crvenih vragova Sir Alex Ferguson najvećih problema trenutačno ima u sastavljanju veznog reda. Tom Cleverley i Anderson su ozlijeđeni i ne konkuriraju za sastav već jedno duže vrijeme, dok je Darren Fletcher uzeo stanku na neodređeno zbog problema sa zdravljem. Uz to, United je prošlog tjedna izgubio stup obrane, Nemanju Vidića, do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši član Crvenih vragovaPaul Ince smatra da Ferguson u zimskom prijelaznom roku treba proširiti svoju klupu ako misli ostati konkurentan Cityju u borbi za naslov prvaka.

"Osjećam da im treba jedan kreativac u sredini. Gubitak Paula Scholesa jako se osjeti. Ne postoje više igrači poput Roya Keanea ili Bryana Robsona stoga Ferguson mora potražiti rješenje u nekom poput Luke Modrića ili Andresa Inieste. To su igrači koje bih ja doveo u klub da sam na njegovom mjestu", rekao je Ince za BBC-jev radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim u sredini, uvjeren sam da će Ferguson potražiti i rješenje za svoj napad koji je 'okrnjen' ozljedama Javiera Hernandeza, Dmitra Berbatova i Michaela Owena. No, uvjeren sam da on sam najbolje zna što je potrebno njegovoj momčadi. Ipak je on po meni najbolji menadžer svijeta", smatra Ince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo