Legenda Manchester Uniteda ima rak!

Bivši kapetan engleske reprezentacije i ambasador Manchester Uniteda, Bryan Robson, obolio je od raka, javili su srijedu engleski mediji. U istom danu šokantne vijesti stigle su i iz Barcelone.

16.3.2011.
16:58
VOYO logo

Nakon što je u srijedu procurila vijest da je branič Barcelone Eric Abidal obolio od raka, crne vijesti stižu i iz Engleske. Legenda Manchester Uniteda, danas 54-godišnji Bryan Robson obolio je od raka grla te je operiran u Bangkoku.

Za razliku od Abidala, čiji je slučaj zasad prekriven velom tajne, liječnici su Robsonu već prognozirali potpun oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimistične prognoze potvrdili su i u Manchester Unitedu.

"Specijalistički nalaz je potvrdio da se radilo o zloćudnom tumoru, koji će trebati i daljnji tretman. Liječnici su uvjereni da će se Robson oporaviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši veznjak Uniteda, koji je za ManU igrao punih 13 godina te zabio 74 gola u 345 nastupa, nije se ni ovoga puta predao. I dalje će raditi sve isto što i dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku Bryan je odlučio nastaviti svoj posao u tajlandskoj reprezentaciji, a ostat će i ambasador Manchester Uniteda", poručili su iz kluba.

Inače, Robson je bio jedan od onih nogometaša koje je zdravlje za karijere sjajno služilo, u dresu reprezentacije je odradio čak 90 nastupa, 65 puta kao kapetan i jedna je od najvećih legendi engleskog nogometa uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo