LEGENDA LIVERPOOLA UDARILA PO LOVRENU: / 'Htio se tući sa mnom. Ima 30 godina, vrijeme je da nauči neke stvari'

Image
Foto: Profimedia

'Gledam Dejana Lovrena u dresu Liverpoola već jako dugo i uvijek radi istu pogrešku'

17.3.2020.
10:34
Profimedia
VOYO logo

Legendarni nogometaš Liverpoola, a danas stručni analitičar i komentator, Jamie Carragher, žestoko je udario po hrvatskom nogometašu iz redova svoje bivše momčadi, Dejanu Lovrenu.

Carragher je komentirao situaciju s utakmice Liverpoola i Watforda kada je Lovren imao ogromnih problema s napadačem Troyjem Deeneyjem i tvrdi da zna i zašto se toliko mučio. Tvrdi da je problem u tome što se Lovren želi "potući" s protivnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

Watford's French midfielder Etienne Capoue (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren vie for the ball during the English Premier League football match between Watford and Liverpool at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on February 29, 2020., Image: 501980723, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

"Gledam Dejana Lovrena u dresu Liverpoola već jako dugo i uvijek radi istu pogrešku. Želi se potući sa svima protiv kojih igra. Ima 30 godina i već je trebao naučiti neke stvari. Nema problema u tome da napadač kojeg čuva spusti loptu dolje. Umjesto toga mu on visi na leđima i lako ga se okrene", kazao je Carragher.

"Ne želim biti nepravedan prema Lovrenu, ali i sa mnom se htio potući za vrijeme utakmice, a to je moje specijalno područje. Pokušao se hrvati sa mnom za vrijeme jednog ubacivanja sa strane, ja sam se samo okrenuo oko njega i zabili smo pogodak. Pokušao se hrvati sa mnom umjesto da je gledao loptu", rekao je Carragher

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo