LEGENDA KLUBA SE OBRUŠILA NA BAYERNOVE IGRAČE: / 'Klub je pun sebičnih zvijezda koje nemaju poštovanja prema Kovaču!'

Image
Foto: AFP

Niko Kovač je porazom od M'Gladbacha upao u prvu krizu na klupi Bayerna

10.10.2018.
20:24
AFP
VOYO logo

Nakon poraza od Borussije M'Gladbach (0-3) na Allianz Areni, sve su glasniji kritičari Nike Kovača, koji je sa Bayernom upao u prvu krizu. U međuvremenu se na stanje u svlačionici bunio i James Rodriguez, nezadovoljan konstantnom rotacijom kod Kovača.

Međutim, jedna od Bayernovih legendi, Lothar Mathaus, stao je u obranu hrvatskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi stariji igrači Bayerna su nagrađeni novim ugovorima, a klub je ignorirao svježu krv, uzbudljive mlade igrače koji su se pojavili na nogometnom tržištu. Pa ja to ne mogu razumjeti! Bayern je u subotu protiv Borussije na travnjaku imao devet igrača koji su igrali Ligu prvaka 2013. godine", rekao je Mathaus, po pisanju Goala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Niko je ambiciozan lik s planom'

"Niko je ambiciozan lik s planom. On je pravi čovjek koji može promijeniti ovakvo stanje stvari. Međutim, prava odgovornost za ovo stanje nije na njemu, nego na upravi i igračima", dodao je Mathaus.

"Igrači poput Jamesa i Lewandowskog, Robbena i Riberyja su sebične zvijezde, bez imalo poštovanja prema treneru, klubu i suigračima. Uli Hoeness takve istupe mora zaustaviti. On i Hasan Salihamidžić moraju igračima jasno dati do znanja kako moraju promijeniti svoj način razmišljanja i istupe", zaključio je legendarni Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo