BIVŠI HAJDUKOVAC ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: / Bosanski napadač popio kavu sa Žutim i Džekom, jedan detalj odmah upao svima u oči

Image

Mnogi su primijetili na stolu jedan od zaštitnih simbola aktualnog izbornika BiH

29.4.2019.
19:03
VOYO logo

Nakon što je nedavno odradio treću operaciju od studenog prošle godine Robert Prosinečki se odlično oporavlja. To se može naslutiti iz fotografije koju je na svom Instagramu objavio nekadašnji napadača hajduka Senijad Ibričić.

"Na kafi sa šefom", napisao je pored fotografije na kojoj se nalazi u društvu Žutog i Edina Džeke. Očekivano, fotografija je izazvala niz komentara, a mnogi su primijetili na stolu jedan od zaštitnih simbola aktualnog izbornika BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s tankim crijevom

Prosinečki je, inače, krajem studenog prošle godine završio u bolnici, imao je dvije operacije u Sarajevu, a najnoviji zahvat je odlučio odraditi u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žuti je hospitaliziran nakon bolova u trbuhu. Liječnici su tijekom operacijskog zahvata 23. studenog zaključili kako se radi o problemima s tankim crijevom, a operacija je trajala četiri sata.

Nakon zahvata su ga odveli na odjel intenzivne njege i tamo je trebao biti sedam dana. Stanje mu se poboljšavalo i izgledalo je kao da će ubrzo ići kući. Bio je i prvi put otpušten s odjela intenzivne njege, ali onda je uslijedio novi problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rana mu je sporo zarastala pa je opet morao pod nož 1. prosinca i opet je vraćen na Intenzivnu. Ta je operacija bila samo rutinska, a Prosinečki se nakon nje oporavio i pušten je na kućno liječenje 14. prosinca. Nadamo se da je sada ostavio zdravstvene probleme iza sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo