LEGENDA HAJDUKA BRUTALNO IZVRIJEĐALA KOSA: / 'Pozdravljam i predsjednika Hajduka koji se zove, kako ono, kao neka ptica...'

Image
Foto: PIXSELL

Ružan incident obilježio je Hajdukovu Bilu noć koja se sinoć održala u Novalji na Pagu.

5.2.2017.
14:36
PIXSELL
VOYO logo

"Pozdravljam sve nazočne, a pozdravljam i predsjednika Hajduka koji se zove, kako ono, kao neka ptica. Kos? Da, baš tako", "ispalio" je Džoni, a onda je krenula bujica uvreda na Kosov račun.

Kos nije pozdravio veterane

Napeto je bilo već po dolasku, jer Kos ni pri dolasku, ni kasnije u govoru, nije pozdravio veterane koji su na Biloj noći sjedili za posebnim stolom. Nakon toga, Džoni je izašao pred okupljene i verbalno napao Hajdukovog čelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebni smo gosti na Biloj noći, igrali smo i turnir, normalno je da nas se pozdravi. Ispada da smo mi nitko i ništa, a on i njegovi, koji su došli tko zna odakle, oni su Hajduk", kazao je Džoni dan nakon incidenta.

"I danas stojim pri tome da nas je uvrijedio. Rekao sam mu da ga može biti sram. Netko će reći da sam previše popio, bila je to takva večer. Naravno da se popilo, ali nisam bio pijan i stojim iza svojih riječi. Morao sam reagirati kao kapetan veteranske momčadi", dodao je Džoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buljan smiruje situaciju

Ivan Buljan predsjednik je Udruge veterana. I njemu je bilo neugodno.

"Džoni je iskočio iz tračnica, nitko nema pravo na privatne zjave. Kos je pogriješio što nas nije pozdravio, ali ne treba ga zbog vrijeđati", kazao je Buljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I njega boli odnos sadašnjih čelnika prema veteranima.

"Mi veterani smo ogorčeni, rade se liste nepoželjnih, a pisali smo najsvjetlije stranice našeg kluba. Kasnije je Kos došao do mene, rekao da nas je namjeravao kasnije pozdraviti, ali nakon što je Džoni izašao na binu sve je izgubilo smisao. Dogovorili smo sastanak, bilo je pogrešaka s obje strane", smiruje situaciju Buljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo