LEGENDA DALA SAVJET BAVARCIMA: / 'Perišić je igračina, a morate dovesti i Mandžukića. Kovač? Ono lani nije zaslužio'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Njemački prvak uskoro će pojačati jedan Vatreni

12.8.2019.
9:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski napadač IvicaOlić da je intervju za njemački Bild u kojem se osvrnuo na Bayern. Pitanje o IvanuPerišiću bilo je neizostavno jer je Vatreni na pragu transfera u redove njemačkog giganta.

"On je jako zanimljiva osoba i top pojačanje. Poznajemo se dugo. Bili smo suigrači, a sada sam mu trener u reprezentaciji. On je top profesionalac i uvijek ide do krajnjih granica. Posjeduje iznimnu kvalitetu i ima veliko iskustvo", započeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusna pojačanja

"Bayern mora dovesti pojačanja jer momčad nije dovoljno dobra za njihove visoke ambicije. Ako igrate u tri natjecanja mota biti dobro opremljeni u slučaju ozljede važnih igrača. Juve, City ili Barca nemaju kvalitetu samo u prvih 11 nego im je cijela momčad izvrsna", poručio je Dalićev pomoćnik. Dosta se u zadnje vrijeme piše o povratku Mandžukuća u redove njemačkog prvaka.

Image
Foto: Profimedia, AFP

Niko Kovač

"Da, ima 33 godine, ali Bayern ne bi trebao dovoditi samo mlade igrače. Momčadi je potrebno i iskustvo. Mario je bio dragocjen uzor u reprezentaciji i puno je pomogao mladim igračima. Još dvije godine može igrati na vrhunskoj razini. Stavio bi pritisak na igrače poput Lewandowskog", kazao je Olić. Za kraj je posvetio nekoliko riječi NikiKovaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošla sezona mu je bila teška. Bio je pod velikim pritiskom i borio se sa žestokim kritikama, ali je cijelo vrijeme ostao miran. Znam koliko neumorno svakodnevno radi. Nadam se da će mu ova sezona biti lakša. Zaslužuje više respekta, kako iz kluba tako i od javnosti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo