LEGENDA BARCELONE I EUROPSKOG NOGOMETA BACILA SE U TRENERSKE VODE: / Nikad nećete pogoditi koga trenira

Image
Foto: Profimedia, AFP

Počeo je skupljati iskustvo za ozbiljne stvari

28.5.2019.
14:27
Profimedia, AFP
VOYO logo

Nogometna legenda koja jue gotovo cijelu karijeru provela u Barcelonu, Xavi, bacio se u trenerske vode, a prvi angažman imat će u posljednjem klubu za kojeg je igrao i u kojem je završio sezonu katarskom Al Saddu.

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - News
Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - News

XAVI HERNANDEZ

Informaciju je potvrdio klub iz Katara, a 39-godišnji Katalonac već je ranije otkrio da želi postati trener kluba svojeg života - Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja ideja je započeti s treniranjem ovdje, u Kataru, kako bih stekao iskustvo. To će me pripremiti za nogomet u Europi, nadam se da ću biti u Barceloni, ali trenutno nisam u poziciji da mogu pričati o tome' prenosi Xavijevu izjavu španjolska Marca.

Xavi je s Al Saddom potpisao ugovor na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kavi se smatra jednim od najboljih nogometaša u posljednjih 20 godina, a gotovo je cijelu karijeru proveo u Barceloni, iz čijeg je omladinskog pogona i potekao. Posljednje četiri godine, od 2015. do 2019. proveo je u katarskom Al Saddu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom bogate igračke karijere u kojoj je s Barcelonom osvojio osam naslova prvaka Španjolske i četiri Lige prvaka, a s reprezentacijom dva naslova europskog i jedan svjetskog prvaka, Xaxi je odigrao čak 767 utakmica za Barcelonu i 133 za Španjolsku prije no što je 2015. otišao u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo