LEGENDA ARSENALA SIGURNA U SALAHOV ODLAZAK: / 'Ako ga pozove Real Madrid, a hoće, on odlazi'

Image
Foto: AFP

Čini se da je moguće da najveća zvijezda napusti Liverpool već u siječnju

27.10.2018.
13:40
AFP
VOYO logo

Mohamed Salah ne izgleda sretno i mogao bi se u siječnju odlučiti za transfer u Real Madrid. Tako situaciju sa Salahom vidi Paul Merson, bivši nogometaš, a danas stručni komentator nekoliko engleskih medija.

Legenda Arsenala dala je tu izjavu nakon što je Egipćanin postao najbrži nogmetaš u povijesti koji je zabio 50 pogodaka za Liverpool, a zato mu je trebalo samo 65 utakmica. U ovu sezonu ušao je malo sporije, ali je zato u zadnje dvije utakmice postigao tri pogotka i čini se da lovi formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvata formu

Zabio je Crvenoj Zvezdi u Beogradu, a bio je i strijelac jedinog i odlučujućeg pogotka Liverpoola u prošlom kolu protiv Huddersfielda. Ipak, Merson misli kako bi se napadač Liverpoola u siječnju mogao zaputiti u La Ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj kolumni za Daily Star Merson je istaknuo kako je Salahov uspjeh fenomenalan te dodao kako je samo pitanje vremena kada će ga Real Madrid pozvati da im se pridruži i pojača njihovu momčad koja se sada nalazi u ozbiljnoj krizi i žudi za pojačanjima.

"Kako da ga ne pozovu?", napisao je Merson pa nastavio: "Njima treba nešto veliko i sigurno će ga htjeti u siječnju. Ako Salah bude htio otići, Liverpool će biti nemoćan. Ne sjećam se kad je zadnji puta neki igrač rekao ne Realu ili Barceloni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo