LEGENDA ARSENALA POKLONILA SE LUKI MODRIĆU: / Evo zašto je Mesut Özil mogao biti poput hrvatske Zlatne lopte

Image
Foto: Profimedia

Radi se o igraču koji je sposoban momčad učiniti boljom

7.5.2019.
20:57
Profimedia
VOYO logo

Bivši legendarni branič Arsenala i reprezentacije Njemačke Per Mertesacker kazao je kako je odlični veznjak Arsenala Mesut Özil (30.) mogao izrasti u profil igrača poput Luke Modrića, prenosi britanski nogometni portal Goal.com.

Image
PEREZ PRIPREMA TEREN ZA POJAČANJA: /

Lukavi Španjolac savjetovao glavne mete da primjene Modrićev poučak

Image
PEREZ PRIPREMA TEREN ZA POJAČANJA: /

Lukavi Španjolac savjetovao glavne mete da primjene Modrićev poučak

'Sposoban je momčad učiniti boljom'

"Radi se o igraču koji je sposoban momčad učiniti boljom. Jedan je od najboljih kada je riječ o napadu. Istina, morao bi proraditi na svom učinku u obrani, ali dobro je što igra već nekoliko godina u istom klubu. Onda je mogao biti ono što je bio Luka Modrić. Čak bi i Ronaldo mogao ostati u Realu jer bi u Özilu imao najboljeg asistenta, gotovo sam siguran u to", rekao je Mertesacker za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem ožujka britanski mediji pisali su kako su veliki troškovi za plaće igrača ponukali vodstvo Arsenala da u ljetnom prijelaznom roku pokušaju prodati dvojicu veznjaka, Henrikha Mkhitaryana (30) i Özil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najplaćeniji igrač Arsenala

Ozil je najplaćeniji igrač Arsenala sa zaradom od 20 milijuna eura po sezoni, a Mkhitaryan ima godišnju plaću od 10,5 milijuna eura. Njihova prodaja otvorila bi prostor za željena pojačanja, a trener Emery želi u ljeto dovesti lijevog braniča Celtica Kierana Tierneyja (21) i veznjaka Cagliarija Nicolu Barellu (22).

Inače, Özil je s njemačkom reprezentacijom raskrstio zbog sporne fotografije s predsjednikom Turske Erdoganom, a ugovor s londonskim klubom vrijedi mu još dvije sezone. Nijemac je na Emirates stigao 2013. godine, kada je za 47 milijuna funti iz madridskog Reala prešao u London. Trenutno je na tjednoj plaći, prema pisanju engleskih medija, na 350 000 funti. Za Arsenal je Ozil nastupio na 229 utakmica, dao 43 gola i upisao 74 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo