LAŽNA UZBUNA: / Osvanula informacija o Luki Modriću koja je šokirala navijače Reala

Image
Foto: AFP
22.10.2015.
20:17
AFP
VOYO logo

Međutim, prava istina je sljedeća:

Zdravstveno stanje Luke Modrića je dobro i Hrvat će sigurno konkurirati za subotnju ligašku utakmicu kod Celte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lažnu informaciju je brzo opovrgnula Marca koja piše da je Modriću četvrtak bio na rutinskom liječničkom pregledu i da nema riječi o nikakvoj novoj ozljedi i da će sigurno biti na raspolaganju Rafaelu Benitezu u utakmici protiv Celte.

Kovačić i Modrić normalno trenirali

Real Madrid je, pak, priopćio da su obojica trenirali uobičajeno s ostatkom ekipe, a da su napadač Cristiano Ronaldo i kapetan Sergio Ramos vježbali odvojeno u teretani dok zbog ozljeda nije bilo Garetha Balea, Pepea, Danija Carvajala, Jamesa Rodrígueza i Álvara Arbeloe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je u utakmici Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida, Modrić ušao u igru u 69. minuti nakon što se oporavio od ozljede desne noge zadobivene 10.listopada u susretu između Hrvatske i Bugarske. Od tada je propustio pobjedu Hrvatske na Malti od 1-0 te domaći trijumf Real Madrida nad Levanteom od 3:0.

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Kovačić je, pak, dvoboj u Parizu završen 0-0 odgledao s klupe za pričuve što je prva utakmica ove sezone u kojoj nije sudjelovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As plasirao dezinformacije

Španjolski sportski lis As u četvrtak je pisao da se Kovačić ozlijedio neposredno uoči te utakmice te da će biti izvan terena tjedan dana, a da je Modrić obnovio ozljedu iz utakmice s Bugarskom što su prenijeli i neki hrvatski mediji.

Real Madrid nigdje nije spomenuo ozljede, a onda je objavio vijest da su trenirali uobičajeno s ostatkom momčadi pripremajući se za gostujući susret protiv Celte Vigo o kojem će ovisiti vodeća pozicija u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid, Celta Vigo i Barcelona imaju po 18 bodova, a slijede Atlético Madrid i Villarreal s po 16 bodova.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo