Drama u Milanu / Lazio nakon jedanaesteraca u nevjerojatnoj završnici izbacio Inter iz Kupa, Perišić zamrznut za klupu

Image
Foto: AP Images

Lazio je bio na trenutak do prolaska u produžecima, a onda ga je morao tražiti kroz izvođenje jedanaesteraca

1.2.2019.
0:09
AP Images
VOYO logo

Nakon Milana, Atalante i Fiorentine plasman u polufinale Talijanskog nogometnog kupa izborio je i Lazio koji je u četvrtfinalu na San Siru pobijedio Inter boljim izvođenjem jedanaesteraca s 4:3 nakon što je utakmica završila rezultatom 1:1 poslije 120 minuta.

Lazio je veći dio utakmice bio bolji i ranije je mogao izboriti pobjedu, međutim, nevjerojatnim pogreškama vratio je domaćine u život i odveo susret u lutriju jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su mogli do pobjede u sudačkoj nadoknadi utakmice kada je Felipe Caicedo izbio sam ispred Samira Handanoviča, no slovenski vratar je obranio njegov udarac.

Lazio je potom ipak poveo u produžetku, u 108. minuti Ciro Immobile zabio je za 1:0. Kada se već činilo kako će gosti pobijediti, Sergej Milinković Savić u trećoj minuti nadoknade skivio je kazneni udarac nevjerojatno glupim potezom na rubu šesnaesterca. Poklon je iskoristio Mauro Icardi izjednačivši na 1:1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenje jedanaesterca gostujući vratar Thoma Strakosha obranio je udarce Lautaru Martinezu i Radji Nainggolanu, dok je Handanovič obranio Rizu Durmisiju.

Za Lazio su zabili Immobile, Marco Parolo, Francesco Acerbi i Lucas Leiva, a za Inter Marcelo Brozović, Icardi i Ceric Soares.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok Ivan Perišić kojem je propao transfer u Arsenal, nije ulazio u igru, baš kao ni Milan Badelj.

Talijanski kup, četvrtfinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter - Lazio 3:4 (0:0, 1:1)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo