LAMPARD POLUDIO ZBOG INCIDENTA S KOVAČIĆEM: / Vatreni dobio neobjašnjiv crveni karton - 'Ma kakvo je to pravilo'?

Image
Foto: Profimedia

Dojam je da Kovačić nije trebao biti isključen, odnosno, da nije napravio prekršaj za drugi žuti karton

2.8.2020.
9:54
Profimedia
VOYO logo

Chelsea je u subotu navečer izgubio u finalu FA kupa s 2:1 i to od londonskog rivala Arsenala. Topnicima je ovo bio 14. naslov prestižnog kupa i rekorderi su u svojoj zemlju.

Stvari su postale još gore za Chelsea kada je u 72. minuti isključen Mateo Kovačić i do kraja "plavi" nisu uspjeli stvoriti ozbiljniju šansu. Međutim, dojam je da Kovačić nije trebao biti isključen, odnosno, da nije napravio prekršaj za drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Chelsea's Mateo Kovacic (second left) is shown a red card by referee Anthony Taylor during the Heads Up FA Cup final match at Wembley Stadium, London.,Image: 548944146, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Granit Xhaka i Kovačić u isto su vrijeme startali na loptu i sudarili se nogama, a sudac Anthony Taylor odmah je dao drugi žuti karton Hrvatu. VAR se ovaj put nije smio oglasili prema pravilima protokola i sudac nije mogao mijenjati odluku.

Međutim, trener Frank Lampard je nakon utakmice poludio zbog incidenta s Kovačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakvo je to pravilo? Od prvog dana VAR-a postoji to pravilo da sudac ne može provjeriti drugi žuti karton. Netko je vrlo tvrdoglav kada to ne želi promijeniti. Ako već imamo VAR, idemo ga onda maksimalno iskoristiti da donesemo prave odluke. Ovo nije imalo veze sa žutim kartonom", rekao je Lampard nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo