'KRALJEVI' SLAVE / Mbappe je već potpisao za Real Madrid? 'Bomba' iz Francuske, sve je gotovo

Image
Foto: Profimedia

Mbappe će u Real Madrid stići na početku sljedeće sezone kao slobodan igrač

19.2.2024.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Kylian Mbappe (25) potpisao je ugovor s Real Madridom, za koji će igrati od sljedeće sezone, objavio je u ponedjeljak ujutro francuski novinar koji izvještava za Foot Mercato Santi Aouna.

Image
PALA ODLUKA /

Mbappe prelomio: Predsjedniku PSG-a poručio da odlazi na kraju sezone

Image
PALA ODLUKA /

Mbappe prelomio: Predsjedniku PSG-a poručio da odlazi na kraju sezone

Saga o transferu Mbappea iz PSG-a u Real Madrid traje jako dugo. Svakoga prijelaznog roka, nebitno je li ljetni ili zimski, u medijima se pojavljuje gomila spekulacija, glasina i raznoraznih vijesti o njegovoj budućnosti. Tako je bilo i u ovom prijelaznom roku, a u početkom veljače je francuski Le Parisien objavio da je Mbappe prelomio i definitivno odlučio otići iz Pariza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je novinar Foot Mercata objavio da je i posao završen jer je Mbappe potpisao ugovor s Realom u koji stiže na kraju sezone kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest da je Mbappe potpisao s Realom do 2029. godine povrdila je u ponedjeljak i Marca, list blizak Kraljevskom klubu. Španjolci navode da je Mbappe ugovor potpisao prije dva tjedna te da će zarađivati 20 milijuna eura po sezoni, čime će postati najplaćeniji igrač u svlačionici, a uz to će mu pripasti i velika svota novca od marketinških prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je, podsjetimo, je pretprošloga ljeta potpisao produženje ugovora do ljeta 2024., uz mogućnost produženja na dodatnih godinu dana. No, nakon toga je prošloga ljeta odbio potpisati produženje do 2025., što znači da bi u ljeto 2024. bio slobodan igrač te će moći besplatno prijeći u drugi klub, a sada će upravo to i učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe će odlaskom u Real ispuniti svoj dječački san, a u Madridu će ga dočekati raširenih ruku iako ih je izigrao 2022. kada je odlučio ostati u PSG-u. No, sada bi se mogao iskupiti time što će stići potpuno besplatno i predodređen je za to da postane prvo ime u momčadi Real Madrida.

Ove je sezone Mbappe za PSG nastupio u 31 utakmici u svim natjecanjima, zabio 32 gola i sedam puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo