TOTALNA GOLIJADA / Portugalci zabili devet 'komada', Slovačka u prvih šest minuta pogodila tri puta

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši Walesa zadržali su izglede za osvajanje jednog od prva dva mjesta u skupini D kvalifikacija za odlazak na EURO 2024., u kojoj se nalazi i Hrvatska, 2-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Latvije u Rigi.

11.9.2023.
23:20
Profimedia
VOYO logo

Prvi pogodak na utakmici postigao je kapetan Aaron Ramsey u 29. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Dubra prekršajem na Wilsonu, da bi pobjedu potvrdio David Brooks iz protunapada u šestoj minuti nadoknade.

Image
URNEBESNO /

Armenci izvjesili transparent našem Jošku, ali su baš jako pogriješili

Image
URNEBESNO /

Armenci izvjesili transparent našem Jošku, ali su baš jako pogriješili

Wales je ovom pobjedom stigao na sedam bodova, koliko ima i treća Armenija, a obje su reprezentacije odigrale po pet dvoboja. Tri više imaju vodeća Hrvatska i druga Turska s tim da je Hrvatska odigrala susret manje. Latvija je na dnu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini J Portugal je stigao nadomak osiguranja plasmana u Njemačku sljedeće godine, u svom šestom nastupu upisao je i šestu pobjedu deklasiravši u Faru trećeplasirani Luksemburg sa 9-0 (4-0). Po dva gola postigli su Goncalo Inacio (12, 45+4), Goncalo Ramos (12, 34) i Diogo Jota (57, 77), a po jedan su dodali Ricardo Horta (67), Bruno Fernandes (83) i Joao Felix (88).

Šou Slovačke u prvih šest minuta

Na drugom mjestu u toj skupini izdvojila se Slovačka 3-0 (3-0) domaćom pobjedom protiv Liechensteina. Zanimljivo, sva tri gola postignuta su u prvih šest minuta, Hancko je zabio prvi gol već u 8. sekundi, a potom su još Duda (3) i Mak (6) tresli mrežu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island je 1-0 (0-0) pobjedom protiv Bosne i Hercegovine u Reykjaviku praktički zatvorio vrata našim susjedima za odlazak na EURO. Pobjednički gol postigao je Finnbogasson u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Portugal je na vrhu skupine sa 18 bodova, druga Slovačka ima 13, treći Luksemburg 10, četvrti Island i peta BiH po 6, a na dnu je Liechenstein bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo