VIDEO: / Kakva luda utakmica u Madridu! Ovo se isplatilo gledati!

Real i Barcelona odigrali su na Santiago Bernabeuu prvi polufinalni susret Kupa kralja, a nakon pregršta prilika s obje strane, ova utakmica za pamćenje završila je 1:1...

30.1.2013.
10:02
VOYO logo

REAL MADRID (4-2-3-1): Lopez - Arbeloa, Carvalho, Varane, Essien - Khedira, Xabi Alonso - Callejon (Modrić 58'), Özil, Ronaldo - Benzema

BARCELONA (4-3-3): Pinto - Alves, Pique, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 50' 0:1 Fabregas, 81' 1:1 Varane Iako je po prilikama bila bolja, Barcelona će prolazak u finale španjolskog kupa morati izboriti na svom travnjaku. Prvi susret okončan je rezultatom 1:1, a obje su momčadi pokazale nešto slabiji nogomet od onog na koji su nas u posljednje vrijeme navikli. Real je krenuo agresivno te je Cristiano Ronaldo nakon manje od 120 sekundi igre izborio slobodan udarac na rubu kaznenog prostora Barcelone i žuti karton Gerarda Piquea. Slobodnjak je izveo sam, a da je njegov udarac išao malo više ulijevo, Pinto bi na vratima Barcelone bio u potpunosti nemoćan. Barcelona se pribrala nakon tek 20-ak minuta igre kad je također zaprijetila iz slobodnog udarca. Xavi Hernandez bio je za nijansu bliži pogotku, s obzirom da je svladao debitanta na golu Reala (Diega Lopeza), ali je njegov udarac zaustavila greda. Tri minute kasnije Ricardo Carvalho griješi, prekratko vraća loptu Lopezu, no tu pogrešku ne koristi Xavi, čiji udarac s gol-crte čisti Raphaël Varane. Real uzvraća preko Karima Benzeme 180 sekundi kasnije, no njegov udarac s otprilike 11 metara desnom nogom ide malo preko gola.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xx5g48 Bila je to ujedno i posljednja prava prilika u prvom poluvremenu drugog El Clásica sezone. Benzema se u drugoj minuti nastavka ponovno našao u sjajnoj prilici, ali s ruba 16 metara, lijevom nogom, puca ponovno preko gola. Kazna Realu uslijedila je nedugo nakon toga, kada je Cesc Fabregas izmaknuo pažnji Realove obrane, te nakon jedne odbijene lopte izašao sam pred Lopeza i lakoćom ga matirao. Osam minuta nakon toga trener domaćina šalje Luku Modrića u igru, a dvije minute nakon toga Cristiano Ronaldo promašuje "nepromašivo". S otprilike tri metra glavom promašuje cijeli okvir gola! U 73. minuti susreta Pedro je mogao gurnuti Barcelonu prema finalu Kupa kralja, ali njegov udarac u situaciji jedan na jedan s Lopezom prolazi tik pored vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/P5Fklu0wBK0 Kazna za promašaj sustigla je Barcelonu u 81. minuti, kad sjajno "zavrnutu" loptu Mesut Özila koristi Varane, te s nekih 11 metara glavom pogađa za konačnih 1:1. Luka Modrić odradio je solidnih 35 minuta utakmice, te je u nekoliko navrata pokušao zaprijetiti Barceloninim vratima. No, njegovi su udarci bivali zaustavljani već na prvoj liniji katalonske obrane. Uzvratni susret dviju ponajboljih momčadi današnjice na rasporedu je 27. veljače, a igra se na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo