VIDEO: / Nije moglo bolje! Modrić opet protiv Barcelone!

Nakon što su u srijedu u polufinale Španjolskog kupa kralja prošli Real Madrid i Sevilla, dan kasnije priključili su im se nogometaši Barcelone i madridskog Atletica...

25.1.2013.
8:49
VOYO logo

Momčad Tita Vilanove ponovno je dokazala veličinu pobijedivši na gostovanju vrlo dobru Malagu 4:2. Andalužani su prije tjedan dana na Nou Campu izvukli remi 2:2. Katalonci su na La Rosaledi tri puta dolazili u vodstvo, da bi sudbinu domaćih napokon zapečatio Lionel Messi pogotkom glavom u 80. minuti. Ranije su za Barcelonu zabijali Pedro, Pique i Iniesta, dok su na 1:1 i 2:2 za momčad Manuela Pellegrinija izjednačavali Joaquin i Santa Cruz. Real Madrid bit će prvi domaćin u El clasicu iduće srijede. Uzvrat će se na Nou Campu igrati četiri tjedna kasnije, 27. veljače. Zanimljivo je da se Realu dva El clasica vežu na uzvratni dvoboj Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. U sedam dana Luka Modrić i suigrači igrat će najprije uzvratni dvoboj kupa 27. veljače, zatim ligaški "clasico" drugog ožujka te, na koncu, uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Uniteda petog ožujka.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xx09vq U istom će terminu igrati Atletico Madrid protiv Seville. Madriđani su u četvrtak obranili 2:0 prednost iz prvoga četvrtfinalnog dvoboja protiv Betisa na gostovanju u Sevilli, gdje je završilo 1:1. Neizvjesnosti nije bilo jer su domaći na 1:1 izjednačili u 90. minuti. Pretkraj prvog poluvremena gosti su došli u vodstvo preko Diega Coste nakon katastrofalne pogreške domaćeg stopera Antonija Amaye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo